SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ak Parti Trabzon’da ilk adaylık açıklaması!

Ak Parti Trabzon’da ilk adaylık açıklaması!

10 Temmuz 2017 Pazartesi - 10:39




AK Parti Şalpazarı'ya aday olduğunu açıkladı





AK Parti'de il ve ilçe başkanlarını seçim rüzgarı Trabzon'da erken başladı. AK Parti Şalpazarı İlçe başkanlığına aday olduğunu açıklayarak Trabzon'da startı verdi.

Ak Parti Şalpazarı ilçe başkanlığına Muhammet Muhcu aday olduğunu açıkladı.  Şalpazarı’nın sevilen esnaflarından Ak Parti ilçe yönetiminde görev almış ,yıllarca Şalpazarı’nda Ak Parti için mücadele vermiş olan Muhammet Muhcu artık düzenin değişmesi gerektiğini düşündüğüm için 'Adayım' dedi. Muhcu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;  ''Berabar yürüdüğümüz bu yolla artık düzenin değişmesi gerekiyor. Atama yolu ile değil bu uğur uğruna gecesini gündüzünü katmış bir ekibin gelmesi gerekmektedir. Yolda kalanlara yoldaş olmaya , Şalpazarı’na gelecek hizmetlere imza atmaya , akrabalarımız için değil Şalpazarı için çalışmaya hazırım.Fotoğrafı çekinmek için değil hizmet için Şalpazarı Ak Parti İlçe Başkanlığına Adayım'' Muhcu şu şekilde devam etti;  ''Sessiz yığınların sesi olmak için, Yoksulların umudu olmak için,İlçemizin huzur ve refahı için,Birlik beraberlik dayanışma için,Şehit ve gazilerimizin evlatlarının hep yanında olmak için,Şalpazarı’nı hep bir adım öne taşımak için,İlçemizin alamadıkları hizmeti almak için, Yolda kalanlara yoldaş olmak için, siyasette hizmeti ilçeme getirip yakınlarıma değil ihtiyacı olanlara dağıtmak ve paylaşmak için, hizmet için; İlçemin tüm vatandaşlarını dinleyerek beraber yönetmek ve yönetime katılmalarını sağlamak için, siyasette yaparım değil beraber yaparız demek için ve İlçem için ne gerekiyorsa yapmak için; ZAMANIN GELDİĞİNİ DÜŞÜNÜYOR EKİBİMLE BİRLİKTE BENDE VARIM DİYORUM'

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap