SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti'de ilk aşama geride kaldı

AK Parti'de ilk aşama geride kaldı

01 Mart 2015 Pazar - 10:29








AK Parti'de dün yapılan temayül yoklaması öncesinde aday adaylarındaki heyecan görülmeye değerdi. 49 aday adayı kendilerine tanıtıcı el broşürü ve çok sayıda argüman dağıttı. AK Parti aday adayları delegasyonun oyunu almak için var güçleriyle çalıştı. AK Parti'de aday adayı olan fakat temayüle katılmayan eski il başkanı Dr. Adnan Günnar ve eski milletvekili Asım Aykan da salondaki yerlerini aldılar. Her ilçe kendi adayına destek vermek için alanda yakın markaj uygulaması yaptı. AK Parti'de ilk aşama dün bu izlenimlerle geride kaldı.

EN ÇOK ONLAR İLGİ GÖRDÜ

AK Parti'de dün yapılan temayülde öne çıkan isimler oldu. Parti tabanı bu dönem teşkilatlardan mutlaka bir veya birkaç adayın çıkmasını istiyor. Aday adayı olan Şeref Malkoç, Abdulkadir Uraloğlu, Davut Çakır, Muhammet Balta, Mehmet Atalay, Ayşe Sula Köseoğlu, Ömer Yıldız, Mazhar Yıldırımhan, Prof. Dr. Nihat Tosun, Eyüp Aşık, Zeynep Çebi, Halil Aydın, Necmi Mazlum, Selçuk Çebi, Müminhan Bilgin, Salih Cora, Av. Mesut İskenderoğlu, Av. Nevzat Çabuk, Dr. Celal Tekinbaş, Semih Peker, Dr. Yunus Karabela, Av. Işıl Demir Güner ve Leyla Yavuz delegasyon tarafından en çok destek ve ilgi gören isimler oldular. Tabi ki diğer aday adaylarına da ilgi vardı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap