SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti'de MKYK’da flaş karar!

AK Parti'de MKYK’da flaş karar!

21 Mayıs 2017 Pazar - 12:54








Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Arena’daki AK Parti 3. Olağanüstü Büyük Kongresi ile, 998 gün önce Ahmet Davutoğlu’na bıraktığı “Genel Başkanlık” görevini Binali Yıldırım’dan devralacak. Referandumda kabul edilen Anayasa değişikliği çerçevesinde 2 Mayıs’ta partisine kurucu üyeliği yeniden iade edilen Erdoğan’ın, Genel Başkanlığı üstlenmesiyle birlikte Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçiş sürecinde de önemli bir viraj alınmış olacak. Yapılacak genel kurul öncesi belirlenen MKYK listelerinde Trabzon'dan 2 isim yer alırken 1 isim de liste dışı kaldı.

SULA GİTTİ, SOYLU GELDİ

Geçtiğimiz dönem AK Parti'den MKYK üyeliği yapan Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu yeni dönemde bulunmazken yerine Trabzon Milletvekili ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu geldi. Trabzonlu Enerji Bakanı Berat Albrayrak ise MKYK üyeliğini sürdürürken bir diğer Trabzonlu İsa Sinan Göktaş'da bu listede yer aldı. Gençlik kollarında üst düzey yönetici olarak görev yapan Göktaş İstanbul'dan siyaset yapıyor.

CORA'DA LİSTEDE

Açıklanan listede Trabzon Milletvekili olan Salih Cora ise Mekrez Disiplin Kurulu yedek üye adayları arasında yer aldı.


 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap