SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti'nin 49 günlük evet programı

AK Parti'nin 49 günlük evet programı

26 Şubat 2017 Pazar - 13:47




Başbakan Binali Yıldırım, 16 Nisan'da yapılacak olan anayasa değişikliği referandumuna kadar 'evet' kampanyası için 47 ile ziyarette bulunacak.





25 Şubat'ta Ankara Arena'da görkemli bir törenle açılışı yapılan 'Cumhurbaşkanlığı Sistemi Halk Oylaması Kampanya'sının resmen başlatmasının ardından AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu Başbakan Yıldırım başkanlığında toplandı.

Kampanya tanıtımı sonrası yapılan toplantıda referandum miting programı ele alındı.

BAŞBAKAN YILDIRIM 49 GÜNDE 47 İLE GİDECEK

AK Parti'nin kampanya programı dahilinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 30 büyükşehire, Başbakan Binali Yıldırım'ın ise 47 ili ziyaret etmesi bekleniyor.

5 İLDE ORTAK MİTİNG DÜZENLENECEK


Cumhurbaşkanı Erdoğan veBaşbakan  Yıldırım'ın kendi programları dışında Ankara, İstanbul, Çanakkale, Diyarbakır ve Kayseri'de ortak miting düzenlemesi de program içerinde yer alıyor.

ABDULLAH GÜL'ÜN KAYSERİ MİTİNGİNE KATILMASI BEKLENİYOR

Kayseri'deki mitinge 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün de gelmesi bekleniyor.

ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA GÜNÜ PROGRAMI

Yine MHP ile ortak etkinliğin de 18 Mart Çanakkale Şehitleri Anma Günü programı olabileceği belirtiliyor. Üç büyükşehire ayrı çalışmalar yapılacak. İstanbul'da Cumhurbaşkanıyla ortak mitingin yanısıra ilçelerde de mitingler düzenlenecek. Başbakan seçim bölgesi İzmir'de de ilçe ilçe gezecek.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap