SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ak Parti'nin kapıları her zaman açıktır

Ak Parti'nin kapıları her zaman açıktır

14 Mart 2015 Cumartesi - 09:15




Başbakan Davutoğlu, Abdullah Gül'ün siyasete dönmesine ilişkin "Şu anda da ne zaman kendileri takdir buyururlarsa da her zaman AK Parti'nin kapıları a





Başbakan Ahmet Davutoğlu, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez ve eşi Sare Davutoğlu ile birlikte sabah namazını Hacı Bayram-ı Veli Camisi'nde kıldı. Davutoğlu ve Görmez, cami çıkışında Hacı Bayram-ı Veli Türbesini de ziyaret etti. Cami çıkışı Başbakan'a Abdullah Gül'ün "Aktif siyasete dönmeyeceğim" sözleri soruldu. Davutoğlu, net konuştu: Kendileri takdir buyururlarsa her zaman AK Parti'nin kapıları da açıktır.

GÜL'ÜN AÇIKLAMASINA İLK YORUM

Başbakan Davutoğlu, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün siyasete dönmesine ilişkin soruya ise "Sayın Gül'ün AK Parti'ye gelişi konusunda herhangi bir ek açıklamaya dahi ihtiyaç yoktur. Sayın Gül, cumhurbaşkanlığı gibi bir zaruret dolayısıyla AK Parti'den istifa etmek durumunda kalmıştır ama her zaman manen de yaptığı katkılarla da AK Parti'nin içinde olmuştur. Şu anda da ne zaman kendileri takdir buyururlarsa her zaman AK Parti'nin kapıları da açıktır" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, cami çıkışında vatandaşlarla sohbet ederek fotoğraf çektirdi.

GÜL "AKTİF SİYASETİN İÇİNDE OLMAYACAĞIM" DEMİŞTİ


11'inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazı çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlamış, siyasete dönüp dönmeyeceğiyle ilgili olarak 'Şu anda aktif siyasetin içerisinde olmayacağım' demişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap