SON DAKİKA



Haber > Gündem > AK Parti'ye mi geçiyor? Kendisi cevapladı...

AK Parti'ye mi geçiyor? Kendisi cevapladı...

12 Ekim 2016 Çarşamba - 10:34




Son yerel ve genel seçimlerde MHP'den aday olan Hüseyin Örs, AK Parti'ye katılıyor iddialarına cevap verdi.





İçişleri Bakanı Süleyman Soylu için sosyal medya hesabından “Süleyman Soylu gururumuzdur. Son 3-4 gün içinde İstanbul, İzmir, Adana ve Ankara'da 13 bombacı ölü ya da diri yakalandı” paylaşımında bulunan Hüseyin Örs için AK Parti’ye geçiyor iddiaları gündeme gelmişti. Örs bu iddialar ile ilgili Karadeniz'e şu açıklamalarda bulundu, “Terörle mücadelede tek yürek olmalıyız. Soylu Trabzonlu hemşerimiz ve çok zor bir dönemde önemli bir vazife aldı. Özellikle son 3-4 günde canlı bombalara yönelik polisin önemli operasyonları oldu. 13 tane canlı bomba ölü ya da diri etkisiz hale getirildi. Ankara’daydım ben o gün. İnsanlardaki korku ve tedirginliği canlı müşahede ettim. Bu terör işinde siyaset üstü, mücadele edenlere destek vermek lazım. Benim mesajım oydu. Tıpkı FETÖ’cü hainlere karşı durduğumuz gibi, terörün her türüne karşı tek yumruk olmalıyız. Mücadele eden polise, askere moral vermeliyiz. Soylu da İçişleri Bakanı ve icranın başında. Konu buydu. Bu işleri gündelik siyasetin dışında değerlendirmek gerek. Eleştiri gerektiğinde eleştirdiğimiz gibi desteğe ihtiyaç olan zor zamanlarda da desteğimizi gösterebilmeliyiz. Mesajımı iyi okumak gerek.”

Örs, açıklamalarını şöyle sürdürdü, “Günlük siyaset yapma zamanı, polemik yapma zamanı değil. Bir olma ve moralli olma zamanı. Şehitlerimiz geliyor. Terör korku salarak psikolojik üstünlük alma hevesinde. Terör belasından bir olarak kurtarabiliriz. Ankara’daki canlı bombalarım ölü olarak ele geçirildiği gün CHP Genel Başkanı Kıluıçdaroğlu da bir mesaj yayınlayarak polisimize teşekkür etti. Liyakatlı yöneticiler ile terör mücadelesinin başarılı olacağına vurgu yaptı. Benimki de iktidarı ve muhalefetiyle bu mücadelede aynı yerde ve tek yumruk olduğumuzun mesajını vermek için önemli bir açıklamaydı. Son cümle olarak diyorum ki “Önce Ülkem ve Milletim, sonra Partim ve Ben” diyen bir siyasi hareketin mensubuyum ben.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap