SON DAKİKA



Haber > Gündem > Ayrılık sinyali verdi

Ayrılık sinyali verdi

15 Mayıs 2016 Pazar - 16:45




Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın siyasetteki en eski yol arkadaşlarından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ‘ayrılık’ sinyali verdi.





Şahin, önceki gün memleketi Karabük’te, “1983’ten beri aktif olarak siyasetin içerisindeyim. Uzun zaman olmuş, belki de siyasi hayatımın artık sonuna doğru yaklaştık” dedi. Şahin’in, Başbakan Davutoğlu’nun görevini devredeceği 22 Mayıs’taki olağanüstü kongre öncesinde parti genel merkezindeki odasını boşaltmaya hazırlandığı bilgisi kulislere yansıdı.

Şahin, önceki gün Karabük ziyaretinde gazetecilere şunları söyledi: “Çok badirelerden geçmiş olan AK Parti’de kurulduğumuz günden beri ir çatlak oluşmamıştır. Şimdi de oluşmayacaktır. Ufak bir çatlak görsem ben o çatlağı kapatmak için tutkal olurum.” AK Parti kulislerinde Şahin’in yeni dönemde Genel Başkanvekilliği unvanıyla partinin iki numaralı koltuğu olan Siyasi ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı koltuğunu Ömer Çelik’e bırakabileceği yorumları yapılıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap