SON DAKİKA



Haber > Gündem > Babacan'ın mitingi yasaklanmıştı: DEVA partili afişi sırtında taşıdı

Babacan'ın mitingi yasaklanmıştı: DEVA partili afişi sırtında taşıdı

19 Mayıs 2022 Perşembe - 16:43




Ali Babacan'ın partisi DEVA'nın Gaziantep mitingi yasaklanmıştı. İl Başkanı Ertuğrul Kaya asılması için izin verilmeyen afişleri sırtında taşıdı.





Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Gaziantep'te 21 Mayıs tarihinde yapılması planlanan mitinge yasak getirildiğini açıklamış ve AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Gaziantep Valiliği'ne tepki göstermişti.

Yasağın kamuoyunda yankıları sürerken  DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Sekmen sosyal medyada yaptığı açıklamada Gaziantep'te miting yasağının ardından afiş asmalarının da engellendiğini açıkladı. 

YASAĞA KARŞI, AFİŞİ SIRTINDA TAŞIDI

DEVA Partisi Gaziantep İl Başkanı Avukat Ertuğrul Kaya'nın afişleri üzerinde taşıdığı fotoğrafı paylaşan Sekmen, "Meydanlar, kavşaklar, köprüler, üst geçitler sizin olabilir. Derdimizi anlatmak için, kendimize ve milletimize olan inanç ile  hareket eden bir beden yeter." ifadeleriyle iktidara tepki gösterdi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap