SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bakan Kasapoğlu: Hedefe yürümekten geri durmayacağız

Bakan Kasapoğlu: Hedefe yürümekten geri durmayacağız

30 Ekim 2021 Cumartesi - 15:10




Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da onlar yine engeller koymaktan, badireler üretmekten geri durmayacaklar ve bizler hedefe yürümekten bir ve beraber yürümekten de geri durmayacağız." dedi.





Bakan Kasapoğlu, AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen "Teşkilat Akademisi" programında, AK Parti'de bölgecilik, kabilecilik ve zührecilik değil birlik ve kardeşlik, bu kardeşliği hiçbir fitneye mahal bırakmadan daha da güçlendirme azmi ve inancının bulunduğunu söyledi.

Eski Türkiye'nin geride kaldığını aktaran Kasapoğlu, o Türkiye'de "beyaz Toroslar", faili meçhuller, sıkı yönetimlerin bulunduğunu, AK Parti'nin, teşkilatlarıyla o karanlık tünelden aydınlığa çıkaran, bataklığı kurutan parti olduğunu belirtti.

"İşte eski Türkiye'yi özleyenler Diyarbakır, Batman annelerini görmüyorlar. Onlar AK Parti'ye saldırarak birbirleriyle suç ortaklığı yaparak kardeşlik iklimine zarar vermek istiyorlar. Sizlerle birlikte milletin imkanlarını millete kazandırmaya ve onlara fırsat vermeme adına gece gündüz çalışmaya kararlıyız." ifadelerini kullanan Kasapoğlu, tek meselelerinin ve umutlarının gençlere daha güçlü bir Türkiye'yi bırakmak olduğunu kaydetti.

"BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ ANLAYIŞINDAN HİÇBİR ZAMAN TAVİZ VERMEYECEĞİZ"

Gençlerin Türkiye'nin ve insanlığın umudu olduğunu belirten Kasapoğlu, bu nedenle gençlerin imkanlarını artırma ve onları daha güçlü yarınlara hazırlama adına her türlü imkanı seferber edeceklerini söyledi.Kasapoğlu, şöyle konuştu: "Ne mutlu bizlere ki bugüne kadar hiçbir karanlık güç ve odak birliğimize, kardeşliğimize halel getiremedi. Hiçbir güç doğusundan batısına kuzeyinden güneyine bu cennet vatanın, bu güzel insanların arasına nifak ve nefret tohumlarını ekemedi. Ant olsun hep birlikte zalime boyun eğmedik, mazlumun her daim yanında olduk ve yanında olmaya devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanı'mızın ifadesiyle, biz ancak secdede ve rükuda eğiliriz. Allah'tan başka hiç kimsenin huzurunda eğilmemeye devam edeceğiz. Birlikte güçlüyüz anlayışından hiçbir zaman taviz vermeyeceğiz."

Türkiye aydınlansın diye 2002'de yola çıkan bu hareketin milleti aydınlatmaya devam edeceğini dile getiren Kasapoğlu, bu süreçte pek çok tuzakla, engelle, anti demokratik yollarla bu yürüyüşün sekteye uğratılmaya çalışıldığını anlattı.


Kasapoğlu, konuşmasına şöyle devam etti: "Sorunları çözdükçe 81 vilayette en uç noktalara kadar milletimizi, ülkemizi ilmek ilmek hizmetlerle işledikçe onlar bu ilmeği bu kalkınma hamlesini içlerine sindiremediler. Cumhuriyet mitingleriyle, yargıya müdahalelerle, MİT krizi gibi onlarca anti demokratik engellerle önümüze pek çok engel çıkarttılar. Türk lirası çok değerli bir noktadayken gezi kalkışmasını icat etmeye kalktılar, 3. hava limanı, Marmaray, 3. köprü, otobanlar ve tüneller demir yolu hatları pek çok anlamda hakikaten ülkemize yeni çığır açacak eserleri inşa ederken onlar gerçekleşmesin diye elinden geleni yaptılar. Şehir hastaneleri projeleri gerçekleşirken onlar her zamanki gibi hayır diyenlerdendi. Hep birlikte gördük, bizler bu hastaneleri inşa etmeseydik salgın gibi çok önemli bir süreci nasıl yönetirdik? Attığımız her atılımın, gerçekleştirdiğimiz her yatırımın, o anlamda büyük bir vizyonun, büyük liderliğin eseri olduğunu göreceğiz. Şimdi geleceğin meselelerine eğilmenin ve ülkemizi daha güçlendirmenin mücadelesini vereceğiz. Biliyoruz ki bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da onlar yine engeller koymaktan, badireler üretmekten geri durmayacaklar ve bizler hedefe yürümekten bir ve beraber yürümekten de geri durmayacağız."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap