SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bakan Soylu'dan Viranşehir'deki bombalı saldırı so

Bakan Soylu'dan Viranşehir'deki bombalı saldırı so

18 Şubat 2017 Cumartesi - 09:13








Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesi’nde hakim ve savcı lojmanlarının yakınında patlama meydana geldi. Patlamada yaralıların olduğu belirtilirken, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna, Viranşehir ilçesindeki patlamanın bombalı araçla gerçekleştirildiğini, olayda 3 yaşında bir çocuğun yaşamını yitirdiğini, 15 kişinin de yaralandığını bildirdi.

'KAHRAMAN GÜÇLERİMİZ GEREKEN CEVABI VERDİ'

Hain saldırı sonrasın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu şu açıklamalara yer verdi; ‘’Kahraman güçlerimiz gereken cevabı verdiler, etkisiz hale getirdiler. Yarın arkadaşlarımız bunları açıklayacaklar. Hiç merak etmeyin. Bu aziz milletimize sözümüz var. Hiçbir şekilde yorgunluktan uykusuzluktan çekinmeden bu aziz milletimizin ve kıymetli Cumhurbaşkanımızın iradesi arkasındayız. He beraberiz.

Söylediğimiz sözün sonuna kadar arkasındayız. PKK’nın adını bu ülkeden ve topraklardan sileceğiz. Yaptıklarımızın ne olduğunu ve nasıl adım attığımızı kapasitemizsin ne olduğunu gösteriyoruz. Yeni başladık. Bütün kış boyunca milletimize söz verdik Operasyonlardan çekinmeyeceğiz -30 derece ne olursa olsun evlatlarımız operasyonda.

700e yakın sığınakları harabe ettik aradık. Nerede aranacaksa aradık ve arayacağız. Hareket kabiliyetini daraltıyoruz. Korkunun ecele faydası yok gittikleri yere kadar takip edeceğiz. Nereye giderlerse gitsinler. Kim olursa olsun takip edeceğiz. Zor bir görev yaptığımızı biliyoruz.


Beni en çok zorlayan şehitlerimizin evlatlarımdan aldığım mektuplar. Allah şahit, onlara sorumluluklarımızı yerine getirebilmek için, onların babalarının ortaya koymuş olduğu o sorumluluğu yerine getirebilmek için uykumuzun bile fazla olduğunu düşünüyorum"

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap