SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bakanlarım bu kadar sıkıştırmıyor

Bakanlarım bu kadar sıkıştırmıyor

23 Nisan 2017 Pazar - 15:33








23 Nisan'ın geleneksel devir-teslim töreni Başbakanlıkta gerçekleşti. Başbakan Binali Yıldırım koltuğunu 5. sınıf öğrencisi Yağız Keçe'ye devretti. Bakanlar da koltuklarını çocuklara devretti. Başbakan Yıldırım konuşmasının ardından sözü çocuklara bıraktı.

Yıldırım, çocuk bakanların, başbakana soruları üzerine "Benim bakanlarım beni bu kadar sıkıştırmıyor" dedi. Başbakan Binali Yıldırım şunları söyledi: “Sevgili çocuklar, her birinizi tek tek, sevgi ile selamlıyorum. Gözlerinizden öpüyorum. Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız. Bugün ülkemizin her köşesinde bu bayramı kutlayan bütün çocuklarımızın gözlerinden öpüyorum, siz dünyamızı güzelleştiren meleklersiniz, ülkemizin aydınlık geleceğimizsiniz. İnanıyorum ki siz, 1001 renkli çiçekler olarak, dünyaya baharı yaşatacaksınız.Bu tarihin çocuklar için bayram olarak ilan edilmesi bir rastlantı değildir. Ulusal egemenlik bir toplumun bağımsız olarak varlığını sağlayan en önemli husustur. 23 Nisan, ulusal egemenliğimize sahip çıkma ve sürekli kılma meselesidir. Bu değerin evrenselliğini göstermektedir.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap