SON DAKİKA



Haber > Gündem > Barlas, Erdoğan'ı açık açık uyardı! 'Hâlâ yansımadı' dedi ve...

Barlas, Erdoğan'ı açık açık uyardı! 'Hâlâ yansımadı' dedi ve...

03 Ocak 2022 Pazartesi - 11:18




Mehmet Barlas, döviz kurlarındaki "düşüşün" fiyatlara yansımadığını söylerken Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı net şekilde uyardı.





Sabah başyazarı Mehmet Barlas, döviz kurlarındaki "düşüşün" fiyatlara yansımadığını söylerken, "Türkiye'nin döviz kurunun günlük hayatı etkilemediği bir ekonomik modele geçmesi gerekiyor. Türkiye'ye özgü yeni ekonomik model, bu açıdan çok önemli" dedi. 

Ekonomi yönetimine ve 2022 beklentilerine ilişkin olarak ekonominin genel kurallarına uyulması gerektiği vurgusu yapan Barlas, "Erdoğan'ın seçtiği kadroların da yeni ekonomik modeli uygularken ekonominin genel kurallarına da mutlaka uymaları gerekiyor. Bu denge gözetilirse 2022 yılında ekonomik bir başarı beklemek hayal olmaz" dedi. 

Barlas, "2023 seçimlerine kadar önümüzde uzun bir süre var. Türkiye, her alanda gelişiyor, üretimi ve ihracatı artıyor. Dahası jeopolitik olarak önemli bir noktadayız ve genç bir nüfusumuz var. Ümitsiz olmamız için hiçbir nedenimiz yok. Yeter ki ekonomiyi yönetenler, genel kuralları unutmadan yeni ekonomik modeli hayata geçirmekte kararlı olsunlar" ifadelerini kullandı. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap