SON DAKİKA



Haber > Gündem > Başbakan Bahçeli’yi yuhalatmadı

Başbakan Bahçeli’yi yuhalatmadı

02 Mayıs 2015 Cumartesi - 16:51




Osmaniye’de düzenlediği mitinde konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu şuan insansız hava aracı üretebildiklerini ve 2023 yılında yüzde 100 yerli üretim mil





MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin doğduğu şehir Osmaniye'de 2002 yılında doğalgaz, üniversite, nitelikli yataklı hastane ve MR gibi basit bir cihazın bile olmadığına dikkat çeken Davutoğlu, şuan kentte 3 atık su arıtma tesisi olduğunu ve organize sanayi bölgesinde 11 bin 500 kişinin çalıştığını anlattı. Vatandaşların Bahçeli'yi yuhalaması üzerine Başbakan Davutoğlu, "Biz eleştiririz, sesimizi yükseltiriz ama kimseye hakaret edilmesine, yuhalanmasına da izin vermeyiz. Oğuz Türklerinin adabı, terbiyesi budur" diye konuştu. Davutoğlu, Osmaniye'nin 2002 yılında 900 bin dolar olan ihracatının bugün 90 milyon dolara ulaştığını dile getirdi. Davutoğlu, kentin, ulaşım merkezi haline geleceğini vurgulayarak hızlı tren ve büyük tünel projelerinin tamamlanacağını ifade etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap