SON DAKİKA



Haber > Gündem > Başbakan Erzurum'dan seslendi

Başbakan Erzurum'dan seslendi

25 Nisan 2015 Cumartesi - 16:12




AK Parti Genel Başkanı Başbakan Ahmet Davutoğlu ilk mitingini Erzurum'da yaptı, muhalefete yüklendi.





Başbakan Ahmet Davutoğlu, Erzurum mitinginde tüm ilçeleri selamladıktan sonra "Buraya Bismillah demeye geldik" dedi. Erzurum'un kışı ile soğu ve merdi ile meşhur olduğunu söyleyen Davutoğlu "Erzurumlunun meydanları dolduracağına inandık. Erzurumlu bizi mahcup etmedi" dedi.

7 Haziran'a kadar 70 vilayette miting ve kampanya yapacağız bu kampanyaların tam bir barış içinde olmasını diliyorum Allah vatan, millet ve demokrasimizi korusun. Bu hafta içinde üç hayrı birlikte yaşadık Regaip Kandili ile üç aylara girdik ikinci hayır TBMM'nin 95. kuruluş yılıydı eğer biz bugün buradaysak Erzurum Kongresi'nin o azizi insanları sayesinde buradayız. Üçüncüsü dün 105 ülkenin temsilcisi ile Çanakkale'de barış mesajı verdik biz Türkler savaş meydanında mertçe savaşır, anlaştıklarımızla barışmasını da biliriz.

 Şimdi şerlere gelelim biz savaştığımız milletleri Çanakkale'de ağırlarken birileri de değişik yerlerde milletimize hakaret etmeye kalktı. Erzurumlular soruyorum bu milletin izzetini korumaya var mısın? İster Papa ister başkentlerinde tuzak kuranlara Erzurum meydanından haykırmaya var mısın? Papa katledilen Yahudi ve Müslümanların hesabını versin.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap