SON DAKİKA



Haber > Gündem > Başbakan Yıldırım: Hainler milli irade karşısında

Başbakan Yıldırım: Hainler milli irade karşısında

02 Ekim 2016 Pazar - 13:22




15 Temmuz hakkında konuşan Başbakan Yıldırım "Hainler millet iradesi karşısında kısa sürede diz çöktü" dedi.





AK Parti Gençlik Kolları'nda konuşan Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz darbe girişimine değineerek şunları söyledi:

HAİNLER MİLLET İRADESİ KARŞISINDA DİZ ÇÖKTÜLER

"Şükürler olsun ki hainler millet iradesi karşısında kısa sürede diz çöktüler. Şimdi artık zaman, bunları bünyeden temizleme zamanıdır. Devletin içinden, ticaretin, siyasetin içinden her yerden bu hainleri söküp atacağız.

ARTIK ZAMAN BUNLARI BÜNYEDEN TEMİZLEME ZAMANI

Türkiye'nin kaderini değiştiren millettir. Biz bu yola kefenimizi giyerek çıktık. Ölmek var dönmek yok. Artık zaman bunları bünyeden temizleme zamanı. Devletin içinden, ticaretin içinden, siyasetin içinden bu hainleri söküp atacağız.

KİMSE MAĞDUR EDEBİYATI YAPMASIN

Hiç kimse mağdur edebiyatı yapmasın. FETÖ'cülere sahip çıkıp mağdur edebiyatı yapanlar bu millet tarafından hoş görülmeyecek. Biz kılı kırk yaracağız. Kurunun yanında yaş yanmayacak. İntikamla değil adalet duygusu ile hareket edeceğiz. Bütün bunları söyledik. Buna rağmen hataların da olabileceğini öngörüyoruz. Hata yapmayacağız diye, hiçbir şey de yapmayacağımızı kimse bizden beklemesin.

GELECEĞİNİZ VARSA GÖRECEĞİNİZ DE VAR

Bugünlerde sürekli olarak 'ikinci darbe yapılacak, yeniden geleceğiz'... Geleceğiniz varsa göreceğiniz de var! Bunlar bu alçak FETÖ terör örgütünün tezviratlarıdır. Topluma, millete korku salmak, huzuru bozmak, tedirginlik için tezgahladıkları kara kampayanlardır. Milletimiz asla buna itibar etmesin"


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap