SON DAKİKA



Haber > Gündem > Başbakan Yıldırım

Başbakan Yıldırım

10 Ocak 2017 Salı - 09:00








Giresunlu genç iş adamlarını temsilen, Giresun Genç İşadamları Derneği Başkanı Serdar Demirkan’la birlikte, Çankaya Köşkü’nde düzenlenen, Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu (TÜGİK) kabulüne katılmıştık. Burada Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım ve Sayın Başbakan Yardımcısı ve Giresun Milletvekili Sayın Nurettin Canikli ile tanışma ve görüşme imkanı bulduk.

Sayın Başbakan'la görüşmemizde yaptığımız sohbeti, 6 Ocak Cuma tarihli gazetemizin manşetinden “Fındıktaki bu oyunu bozacağız” manşetiyle siz okurlarımızla da paylaşmıştık. Son derece mütevazı ve geniş yürekli bir insan olan Sayın Başbakan, Karadeniz'le ilgili duygu ve düşüncelerini bizlerle paylaşarak, Karadeniz insanının gönüllerindeki yerin önemine ve ayrıcalığına da vurgu yapmıştı. Bölgenin en önemli tarım ürünü olan fındık üzerinde oynanan oyunların da farkında olan Sayın Başbakan, “Onun da üstesinden geleceğiz.

Fındık üretimiz rahat olsun diyerek” önemli bir mesaj vermişti. Kısa ancak bizim için çok önemli olan bu sohbetin yansımalarını ilerleyen günlerde daha iyi göreceğimize inanıyorum. Gerek Sayın Başbakan, gerekse bölgemizin insanları olan her iki Sayın Başbakan Yardımcısı; Nurettin Canikli ve Numan Kurtulmuş bizim için büyük şans. Karadeniz en önemli hizmetleri ve yatırımları AK Parti hükümetleri döneminde almıştır. Ve almaya da devam edecek...

Sayın Başbakan'ı yakından tanıma ve görme fırsatı bulduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Ancak Sayın Başbakan’ın Türkiye içinde büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. AK Parti kurucular kurulu üyesi olan Sayın Başbakan, hep önemli görevler üstlenerek ve başarılı olarak bu noktalara geldi. Bilgisi, donanımı, tecrübesi çok olan, bürokrat geçmişi de bulunan çok değerli bir siyaset adamı... Ama onu en çok da 15 Temmuz kalkışmasındaki tavrından ve duruşundan dolayı takdir etmek gerek.

Onun ilk açıklamaları ile Türkiye büyük bir uçurumun kenarından döndü. Devam eden açıklamalarıyla, Türk milletini itidalli davranmaya çağırması ve olaylara hakimiyeti kısa sürede devletin ve milletin kenetlenmesine vesile oldu. Sayın Cumhurbaşkanımızın her daim yanında ve dimdik duruşuyla, 15 Temmuz kalkışmasını bozan en önemli faktörlerden biri olarak tarihe adını altın harflerle yazdırmış koca yürekli bir adamdır. O koca yüreğini hemen hissediyorsunuz zaten... Allah; Sayın Cumhurbaşkanımız, Sayın Başbakanımız ve arkadaşlarının, devletimizin ve milletimizin yanında olsun. Bu millet koca yürekli bu insanlar sayesinde asla yenilmeyecektir


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap