SON DAKİKA



Haber > Gündem > Başbakan Yıldırım'dan "bozkurt" işareti

Başbakan Yıldırım'dan "bozkurt" işareti

21 Şubat 2017 Salı - 13:14




Başbakan Binali Yıldırım, partisinin grup toplantısını, kendisine seslenen kişiye bakıp "bozkurt" işareti yaparak sonlandırdı.





Başbakan Binali Yıldırım AK Parti grup toplantısında konuştu. Konuşmasında CHP'yi sert şekilde eleştiren Başbakan Yıldırım, "Cumhurbaşkanı bal gibi partili olur" dedi. Konuşmasının sonunda ise kendisine seslenen partililere bakarak 'bozkurt işareti' yaptı ve "Milliyetçi ve Ülkücü kardeşlerim önce memleketim ve önce milletim dediler ve birlikte yola çıktık" dedi. Öte yandan atama bekleyen öğretmen adaylarına müjde vererek, "Son olarak öğretmen adaylarımız için de bir müjdemiz var. 20 bin 127 öğretmen atamasını yapmaya karar verdik. Mart ayında işlemler başlıyor" diye konuştu.

Başbakan Yıldırım konuşmasından önce çıkan başlıklar şöyle;

CUMHURBAŞKANLIĞI HÜKÜMET SİSTEMİ

"Kurucu genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, cumhurbaşkanı olmadan önce hem AK Parti Genel Başkanı hem de Başbakan'dır. Başbakan olarak Türkiye'yi kim imar etti, Erdoğan ve arkadaşları. Her vatandaş hizmetle buluşmadı mı, üniversiteler yapılmadı mı, hastaneler açılmadı mı? Tüm vatandaşlarımız yararlandı. Bölünmüş yolları tüm insanımız kullandı. Havayolu halkın yolu oldu, hızlı tren gerçeğe döndü. Allah aşkına bu millet bu hizmetlerden faydalanırken partisi mi soruldu. Biz de seçme ayrımı yapmak yoktur. Bizim için tek kural hizmette siyaset olmaz. Bunlar cumhurbaşkanı partili olmaz diyor, başbakan partili. Cumhurbaşkanı bal gibi partili de olur. CHP'li belediye başkanları seçildikten sonra partisini bırakıyor mu? Seçilen cumhurbaşkanı ve meclis birlikte işbaşı yapıyor, millete hizmet götürüyor. Vakti gelince iki sandık arasında millet yetki veriyor. Bir sandıktan sonra 5 yıl geçiyor, yetki veriyor. En fazla iki sefer. Hani diktatörlük diyenler? Sandıklara milli kimliğimizle gideceğiz."

Grup toplantısının yapıldığı salonda, 'bozkurt' işareti yaparak Başbakan Yıldırım'a seslenen vatandaşa Başbakan Yıldırım da aynı işaretle cevap verdi.


'HAYIR' FİLMİNİN REKLAMCISINI TÜRKİYE'YE GETİREN CHP'YE YANIT

Ama birileri hayır diyor. Hayır demeyi adet edinenler Marmaray'a hayır dedi mi, Yavuz Sultan Selim'e, Avrasya Tüneli'ne, Çanakkale Köprüsü'ne, bölünmüş yollara hayır dedi mi? Türkiye'nin gelişmesini sağlayacak ne varsa bunlar hayır dediler. Şimdi de Türkiye'nin demokratik dönüşümünü engellemek için kampanya başlattılar. Sayın Kılıçdaroğlu sana sesleniyorum; Kılıçdaroğlu halkoylaması için bir ilham peşinde. Şili'de bulmuş ilhamı. Adamlar bir film yapmış, CHP de ondan medet ummuş. Halka güvenmediniz, seçkin takıldınız ama hani değişiyordunuz? Şili'ye kadar uzanacağınıza Şile'ye gitseydiniz, bu ülkenin köylerine, kasabalarına gitseydiniz. Gidip de bir kahvehanede otursaydınız. Kafa takılmış, farklı; kafa bu ülkeye yabancı, kafa bu halkın aklına, irfanına güvenmiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap