SON DAKİKA



Haber > Gündem > Başbakan'dan Reina saldırganı açıklaması

Başbakan'dan Reina saldırganı açıklaması

17 Ocak 2017 Salı - 10:25




Başbakan Binali Yıldırım Reina saldırganın yakalanması ile ilgili yaptığı ilk açıklamada ''Alçak terörist dün yakalandı ve şu an sorguda'' dedi.





Başbakan Binali Yıldırım AK Parti MYK öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başbakan Binali Yıldırım dün gece düzenlenen operasyonda Esenyurt'ta bir evde yakalanan Reina saldırganı ile ilgili şunları söyledi;

'' Alçak terörist dün yapılan operasyonda ele geçirildi. Şu an sorgusu sürüyor. Önemli olan bu alçak saldırının failinin yakalanmış olmasıdır. Bu saldırının arkasındaki bağlantılar ortaya çıkartılacak.''

Başbakan Binali Yıldırım'ın gündeme dair diğer açıklamaları şöyle;

BAHÇELİ-KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİ

Bahçeli-Kılıçdaroğlu görüşmesinde neler konuşulacağını bilmiyorum...


ANAYASA TEKLİFİ 2. TURU

Anayasa referandumu görüşmelerinde hiçbir sürpriz yok. AK Parti grubu kaya gibi ikinci tura da gidip oyunu atacak ve yeni Anayasa'yı milletin önüne getireceğiz. Referandum konusunda bizim hiçbir tereddütümüz yok.

ERKEN SEÇİM

Erken seçime şu an gerek yok. Seçimler planlandığı gibi 2019 yılında olacak.

MERKEZ BANKASI


Merkez Bankası'nın atacağı adımlarla ilgili benim bir şey söylemem doğru olmaz. Çünkü Merkez Bankası bağımsızdır ve elindeki enstrümanlar ile gereğini yapar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap