SON DAKİKA



Haber > Gündem > Başbakan'dan tekmeci'ye ilk tepki!

Başbakan'dan tekmeci'ye ilk tepki!

22 Eylül 2016 Perşembe - 10:05




Başbakan Binali Yıldırım Türkiye'nin gündeminde yer alan hemşire'nin otobüste uğradığı saldırıyı Ahmet Hakan'ın röportajında yorumladı.





Hürriyet yazarı Ahmet Hakan Başbakan Binali Yıldırım ile bir röportaj yaptı. Hakan son günlerin en çok konuşulan konularından biri olan şort giydi diye belediye otobüsünde genç hemşireye tekme atan adamı sordu.

İŞTE BAŞBAKAN'IN BU KONUYLA İLGİLİ SÖZLERİ

NORMAL BİRİ DEĞİL

"Ben onun normal bir adam olduğunu düşünmüyorum. Normal biri değil. Çünkü normal bir insanın yapacağı iş değil yaptığı. Hoşuna gitmeyebilir, mırıldanırsın. Bu adamın geçmiş kayıtlarına bakılırsa bir tıbbi sorunu olduğu çıkacaktır. Hal ve hareketlerinde de bir gariplik var. Gülüyor mülüyor.

ADALETTE SIKINTI


Gözaltına alındı, serbest bırakıldı, sonra tutuklandı. Bizim adalet sistemimizde de bir sıkıntı var. İşe kitabı bakılıyor, işin toplumsal tarafı nedir, toplumdaki karşılığı nedir düşünülmüyor. Kanuna göre birisine fiili bir saldırıda bulunmanın durumu nedir, ona bakılıyor. Sonra düzeltiyorsunuz ama düzeltme hasarı ortadan kalkmıyor.

YAŞAM TARZI KAYGISI

Türkiye'de yaşam tarzıyla ilgili kaygılar, bir sıralama yapsanız 15.sırada gelir. Türkiye gerçekliğiyle alakası yok. CHP'nin yegane sermayesiydi bu ama bitti. İnsanların önceliği terör, ekonomi, işsizlik, gelir dağılımı sorunu..."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap