SON DAKİKA



Haber > Gündem > Başkan Ahmet Akçay istifa etti

Başkan Ahmet Akçay istifa etti

14 Temmuz 2016 Perşembe - 18:09




AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, genel merkezden istediği bazı taleplerine sıcak bakılmadığını düşündüğü için görevinden istifa etti.





AK Parti Tekirdağ İl Teşkilatı’nın yeni binasında basın toplantısı düzenleyen Ahmet Akçay, yaklaşık 25 aydır yürüttüğü İl Başkanlığı görevinden, daha iyi icraat yapabilme adına genel merkezden bazı taleplerinin olduğunu, buna sıcak bakılmaması üzerine bu şartlar altında görev yapmanın uygun olmayacağı düşüncesiyle affını talep ettiğini söyledi. Akçay, bundan sonra milletvekili veya büyükşehir belediye başkanı olmak için siyasete devam edeceğini söyledi.

BU ŞARTLARDA GÖREV YAPMAM UYGUN DEĞİL

Gazetecilerin sorularını da cevaplayan Ahmet Akçay, bu süreçte AK Parti Tekirdağ İl Teşkilatı yönetimin de istifasının istenebileceğini belirterek, “Daha iyisini yapabilmek adına bazı taleplerim oldu. Genel Merkez Teşkilat Başkanımızın buna sıcak bakılmadığını düşündüğüm için de, bu şartlarda görev yapmanın uygun olmayacağı bu şartlarda görev yapmanın uygun olmayacağını düşündüm. Genel merkezden de affımı talep ettim” diye konuştu.

“12 Haziran 2014 tarihinde Kurucu Genel Başkanımız, o zaman Başbakanımız olan ve şimdi Cumhurbaşkanımızın layık görmesi sonucu bu onurlu görevi devraldık ve bugüne kadar yüzümüzün akıyla getirmeye çalıştık” diyen Akçay, şöyle devam etti:

UFAK TEFEK EKSİKLİKLER KALSA DA...


“Bu süreç içerisinde ilk defa gerçekleşen bir cumhurbaşkanlığı seçimi geçirdik. Akabinde 2 olağanüstü olmak üzere 3 büyük kongre gerçekleştirdik. 7 Haziran ve 1 Kasım olmak üzere de iki genel seçim geçirdik. Bunları çok kıymetli dava arkadaşlarımla birlikte başarılı bir şekilde, olması gerektiği gibi en iyisini yapmaya çalışarak bugünlere geldik. Bu çatısı altında bulunduğumuz il binasını da, yol arkadaşlarımla birlikte bunun altından kalkarak, ufak tefek eksikler kalsa da bugünlere getirdik, şehrimize kazandırdık.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap