SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bazılarının sesleri çok çıkıyor

Bazılarının sesleri çok çıkıyor

25 Nisan 2015 Cumartesi - 15:21




Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Sivas mitingine katılmak için kente gelen Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz açıklamalarda bulundu.





Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, Avrupa Parlamentosu ve bazı ülkelerin sözde Ermeni soykırımını kabul etmesiyle ilgili olarak, “Aziz milletimizi inşallah birlik ve beraberlik içinde olursa bu hesapları, planları boşa çıkartacaktır” dedi.

Bakan Yılmaz, “Birinci Dünya Savaşı’na giriyoruz. Birinci Dünya Savaşı sırasında milyonlarca insan ölmüş, Birinci Dünya Savaşı’ndan önce Trablusgarp ve Balkan savaşımız var. Balkan Savaşı’nda Osmanlı adeta Anadolu toprağının yarısı kadar büyük bir coğrafyayı çok kısa bir süre içerisinde terk etmek zorunda kalmıştı ve milyonlarca insanımız yerinden, yurdundan edildi. Tabi bu devletin asıl sahibi olduğumuz için hiçbir zaman bize yapılan zulümleri, haksızlıkları, sürgünleri, katliamları dile getirmedik. Sanki bu devlet olmanın gururunu gölgeler şekilde oldu. Dolayısıyla biz kendi yaramızı, acılarımızı dile getirmeyince başkaları kendi acılarını, bizim acılarımızın önüne koyar durumuna geldi. Milleti sadıka olan bir grup nasıl bu millete ihanet eder hale geldi. Birinci Dünya Savaşı’nın bu aziz milletimiz çok iyi biliyor. Suçlunun Ermeni terör komitacılarının eline silah veren ülkeler olduğunu belirten Yılmaz, ”Silah verenlerin sayısı çok çıkıyor Fransa, İngiltere, Rusya verdi. Bu dünyada bütün milletlere her türlü kötülüğü yapan bu üç devlettir bunların sesi çok çıkıyor bunlar doğru değildir. Kafa gerilerinde olan haçlı zihniyetini yansıtıyorlar. Aziz milletimizi inşallah birlik ve beraberlik içinde olursa bu hesapları, planları boşa çıkartacaktır” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap