SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bizden daha başarılı olacaklar

Bizden daha başarılı olacaklar

07 Mayıs 2015 Perşembe - 14:10




AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Kumluca’da katıldığı Sosyal Bilimler lisesi açılışında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.





Türkiye'nin gelişmesinde eğitimin önemli rolü bulunduğunu vurgulayan Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:"Türkiye'de hükümet olarak, devlet olarak, Atatürk'ün de işaret ettiği gibi 'çağdaş uygarlık seviyesini' yakalayacaksak, bunu eğitim alanında elde edeceğimiz başarılarla yakalayacağız. Bizim bir hedefimiz var, Cumhuriyetimizin kuruluş yıl dönümünde ülkemizi dünyanın en gelişmiş 10 ülkesi arasına sokabilmek. Bunu gençlerimizi, çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirerek elde edebiliriz."

Eğitim gören gençlerin ülkenin geleceğini aydınlatacağının altını çizen Şahin, "Türkiye'de gelecekte yönetim kadrosunda yer alacak insanları görür gibiyim. İnanıyorum ki bizden çok daha başarılı olacaklar, çok daha başarılı hizmetler ortaya koyacaklar. Bizi geçecekler, geçmeliler de zaten. Aksi halde çağdaş uygarlığı yakalamamız mümkün değil" diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap