SON DAKİKA



Haber > Gündem > Bu olaylar adeta idamlık

Bu olaylar adeta idamlık

02 Mayıs 2014 Cuma - 18:13




Başbakan Recep Tayyip Erdoğan çocuk cinayetleri hakkındaki bir soru üzerine "Çalışmamız var. Adalet Bakanlığımızın çalışması var. Bu olaylar adeta ida





Başbakan Erdoğan, cuma namazını konutunun bulunduğu Subayevleri'ndeki Aksa Camiinde kıldı. Namaz çıkışında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, cumhurbaşkanlığı için aday belirleme çalışmalarının hangi aşamada olduğu sorusu üzerine, istişarelerin devam ettiğini, bugün de Merkez Karar ve Yürütme Kurulu toplantıları olduğunu anımsatarak, orada da değerlendirmelerini yapacaklarını söyledi. Türkiye genelinde de konuya ilişkin kamuoyu araştırmasını ayrıca yaptırdıklarını belirten Erdoğan, bu çalışmaların neticesini aldıktan sonra Ak Parti olarak kendi adaylarını açıklayacaklarını bildirdi. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün bugün yaptığı açıklamada "Sayın Başbakan'ın istişare yapma ihtiyacı var" ifadelerini kullandığı anımsatılarak, "Bu sözler Gül'ün istişarelerden rahatsız olduğu şeklinde yorumlanabilir mi?" sorusu üzerine de Başbakan Erdoğan, şu yanıtı verdi: "Asla öyle birşey bugüne kadar ne aramızda olmuştur ne de bizim kendi aramızda partimizi birlikte kurduğumuz günden bu yana istişare mantığımızda böyle birşey söz konusu. Hiç böyle birşey söz konusu değildir. Biz, herşeyi olgunlaştırırız, ondan sonra yetkili mercilerde biz yetkili olarak karar veririz. Şu anda bu kendi aramızda, idari konuda birşey değil, partinin kendi bünyesinde alacağı bir karar ama bir de yıllar yılı beraber aynı ideallere gönül vermiş insanlar olarak ülkemizin geleceği için böyle bir kararı vermede bunu birlikte olgunlaştıracağız."
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap