SON DAKİKA



Haber > Gündem > Çalışma Bakanlığı'nda devir teslim

Çalışma Bakanlığı'nda devir teslim

01 Eylül 2016 Perşembe - 13:43




İçişleri Bakanlığı görevine atanan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, görevini Mehmet Müezzinoğlu'na teslim ediyor.





SOYLU ÖNCE DEVREDECEK SONRA DEVRALACAK

Bu törenin ardından İçişleri Bakanı olarak atanan Süleyman Soylu'nun, eski bakan Efkan Ala'dan görevi devralmak için İçişleri Bakanlığı'na gidecek.

Soylu, devir öncesinde açıklamalarda bulundu:

"AK PARTİ'NİN 14 YILLIK EN BÜYÜK BAŞARISI ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK ALANINDA GERÇEKLEŞTİ"

25 Kasım tarihinde devraldığımız ve aldığımız günden itibarende bu ağır sorumluluğu her zaman omuzlarımızda hissetiğimiz Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığını Sayın Mehmet Müezzinoğlu'na devretmek için buradayız. Allah alın açıklığıyla görevi devretmeyi nasip etsin. Bunun gururu ve huzuru içerisindeyiz. AK Parti'nin 14 yıllık en büyük başarısı çalışma ve sosyal güvenlik içerisinde gerçekleşmiştir.


"BURASI BANA İYİ BİR ÖĞRETİ ALANI OLMUŞTUR"

Bu süre içerisinde gerek 64. Hükümet gerekse de 65. Hükümet'te büyük reformlar gerçekleştirdik. Benim ilk bakanlığım burası. Burası bana iyi bir öğreti alanı olmuştur. Herkes milletimize hizmet etmek için, devletin hizmetkar olduğu çizgisinden hareketle büyük bir çaba ortaya konulmuştur.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap