SON DAKİKA



Haber > Gündem > CHP Koalisyon İstiyor

CHP Koalisyon İstiyor

21 Mayıs 2015 Perşembe - 19:21




Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun MHP ve HDP ile koalisyon kurmak istediğini söyledi.





Arınç, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun 3 partinin koalisyon yapacağını ağzından kaçırdığını söyledi. Arınç, "Aman Allah'ım koalisyonu hatırlatıyor Kemal Bey. Biz kendi başımıza olamayız. Ama biz CHP, MHP ve HDP koalisyon yapabiliriz. Dışarıda kavga, ama asıl amaçları koalisyon. Peki niye bunu yapacaksınız, yeter ki AK Parti gitsin. AK Parti gidince hangi iktidar gelecek? Ortada görünen yok. Onlar gitsin, millet yanarsa yansın, memleket biterse bitsin, bütün bu güzellikler mahvolursa olsun. Bu düşmanca ve çok yanlışça bir düşünce. Böyle iktidar olmaz. Halbuki biz meydan okuyoruz. Bizden daha iyisini bul, onu iktidara getir. Onlara şunu söylüyoruz; tek başınıza iktidar olacaksanız, buyurun gelin. Ama böyle kıytırık koalisyonlarla değil. Tek başına gelecek gücünüz yoksa, bırakın AK Parti'nin yakasını millet tekrar onu iktidara getirmesini bilir." şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap