SON DAKİKA



Haber > Gündem > CHP ve MHP'nin iddialarına cevap

CHP ve MHP'nin iddialarına cevap

24 Ekim 2015 Cumartesi - 17:14




Ak Parti Tanıtım Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Arzu Yalçınalp yaptığı basın açıklaması ile partilerine yönelik diğer partilerin iddialarına ce





Trabzon'da CHP ve MHP'nin AK Parti'ye yönelik iddialarına  Ak Parti Tanıtım Medyadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Arzu Yalçınalp yaptığı bir açıklamayla cevap verdi. "Millete karşı söyleyecek sözü, verecek ümidi olmayanlar, bugün bir aciziyet içerisinde AK Parti üzerinden siyaset yapmakla oyalanmaktadır" diyen Yalçınalp, "Bütün kampanya boyunca parti olarak polemikten uzak durmaya büyük özen gösteriyoruz ancak diğer partiler tarafından yanlış yönlendirmeler olduğu durumlarda kamuoyunu bilgilendirmeyi de ihmal etmiyoruz." dedi.

Arzu Yalçınalp'in açıklaması şu şekilde: "Trabzon'umuz için yaptığımız dev projelerimizi, samimiyetimizi milletimiz ve Trabzonlu hemşehrilerimiz görmekte olup gönüllerinde verdikleri notu da sandıkta tescil etmektedirler. Biz bu gecen 13 yıl içerisinde Trabzon’a ulaşım, sağlık, turizm ve bir çok alanda yenilikler yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz. Yeni yapılacak ve devam eden projelerimiz var. Bu projelerin de Allah'ın izni ile takipçisi olarak en kısa zamanda bitireceğiz. Halı hazırda devam etmekte olan 'Büyük Akyazı Stadyumu' Projemizle bu denli yakından ilgilendiği için Sayın Haluk Pekşen' e de teşekkür ediyorum. Biz verdiğimiz sözleri şimdiye kadar tuttuk bundan sonra da tutacağız, hiç endişesi olmasın. Akyazı projesi inşaatı hızla devam ediyor ve 1 Haziranda yapacağımız açılışa Sayın Pekşen'i de şimdiden bizzat davet ediyorum.

Sayın Devlet Bahçeli'nin Trabzon'da temsili iki vekil adayından gelen gaflara da değinmeden geçemeyeceğim.

Sayın Hüseyin Örs'ün dün akşam AK Parti İl yönetimi olarak Eski Bakanımız Sn Faruk Nafiz Özak bey ile birlikte gerçekleştirdiği STK’lar ve Kanaat Önderleri ile buluşma toplantısına ilişkin “Ahmet Suat Özyazıcı’nın hasta yatağından getirildiğine ve rahatsız edildiğine” ilişkin değerlendirmelerini de üzülerek okudum. Dün akşamki yemek için şehrimizin sivil toplum kuruluşları, önde gelen sanayici ve iş adamları, spor camiasının bilinen ve sevilen simaları davet edilmiş ve bu şehre katkı koymak isteyen herkes büyük bir nezaket içinde bu davete icabet etmiştir. Bu çerçevede sayın Ahmet Suat Özyazıcı hocamız da büyük bir kadirşinaslık göstermiş ve bu etkinlikte bizleri yalnız bırakmamış, ailesi ve yakınlarıyla birlikte bizleri onurlandırmıştır. Dolayısıyla Sayın Örs’ün ifadeleri yersiz ve hakkaniyetten uzak, insanların özgür iradelerini vesayet altına almaya ve yaftalamaya çalışan bir mahiyet arz etmektedir. Sayın Örs’ün konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamaya esas cevap Ahmet Suat Özyazıcı’nın ailesinden gelmiştir. Ünlü hocanın oğlu Cem Hakan Özyazıcı, Sayın Örs’ün facebook’taki paylaşımının altında yaptığı yorumda “Babamın hasta yatağından kaldırılarak oraya getirildiği doğru değildir. Babam sağlıklı bir şekilde bizler tarafından getirildi. Aşırı sıcaktan ve havasızlıktan rahatsızlandı. Şu an sağlık durumu iyidir. Kamuoyuna duyurulur” sözleriyle Sayın Örs’ün ifadelerini de yalanlamış oldu.

Sayın Yavuz Aydın ise; AK Parti MKYK üyesi ve Trabzon Milletvekilimiz Süleyman Soylu’nun MHP ile yapılan koalisyon görüşmelerine ilişkin “çay bile ikram etmediler” şeklindeki sözlerindeki metaforu hala anlayamayarak iki gündür mekansal ve tarihsel açıklamalarla kamuoyunu meşgul etmektedir. Kendilerini aklamaya çalışanlar Ahmet Hakan'ın partilerine yaptığı ziyarette içilen çayları hatırlasınlar."


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap