SON DAKİKA



Haber > Gündem > Çiçek deftere neler yazdı?

Çiçek deftere neler yazdı?

23 Nisan 2015 Perşembe - 11:18




23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.





23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı. Devlet erkanı ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün huzuruna çıkan Çiçek deftere şunları yazdı:

“Büyük Atatürk! Açılışını yaptığınız, ilk başkanlığını yürüttüğünüz Türkiye Büyük Millet Meclisi 95 yaşında. Bugün vesilesiyle manevi huzurunuzda bulunmaktan büyük bir onur duyuyorum. Liderliğinizle devletimiz bağımsızlığına, milletimiz hürriyetine kavuşmuştur. Bugün huzur ve güven içerisinde yaşadığımız bir ülkemiz varsa bunu size ve milli mücadelemizin aziz kahramanlarına borçluyuz. Türkiye Büyük Millet Meclisi olarak yegane hedefimiz sizin açılışını yaptığınız çatı altında devletimizi ve milletimizi muasır medeniyetler seviyesine eriştirmektir. Devletimiz, devletler ailesinin güçlü bir üyesi, milletimiz, milletler ailesinin onurlu bir üyesi olarak ebediyen yaşayacaktır. Hedefimiz ülkemizin milli egemenliğini dayalı çoğulcu, demokratik, laik vasfını güçlendirmektir. Emanetiniz emin ellerdedir. Sizden aldığımız ilham ile gelecek daha güzel olacaktır. Bize bıraktığınız eserlerinizle iftihar ediyor, size minnet duyuyoruz. Ruhunuz şad olsun!”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap