SON DAKİKA



Haber > Gündem > Çok çalışıp başaracağız

Çok çalışıp başaracağız

18 Mayıs 2015 Pazartesi - 13:32




CHP Milletvekili adayı Ali Türen Öztürk seçim çalışmaları kapsamında gittiği  Düzköy ilçesine bağlı  Çal da vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.





CHP Trabzon Milletvekili adayı Ali Türen Öztürk seçim çalışmalarını sürdürüyor. Seçim çalışmalarına ara vermeksizin devam eden CHP Trabzon  2. Sıra milletvekili adayı Ali Türen Öztürk Düzköy ilçesine bağlı Çal’ı ziyaret etti. Kendisini karşılayan vatandaşlarla sohbet eden Ali Türen Öztürk’’ Oldukça yoğun bir tempo ile çalışıyoruz. Mümkün olduğunca her  vatandaşıma şahsen  ,şahsen ulaşamadığım zamanlarda   ise partili yetkililer aracılığıyla ulaşıp partimizin seçim projelerini halkımıza anlatıyoruz .İktidara gelmemiz ile birlikte esnafımızın ,çiftçimizin ,emeklimizin ,köylümüzün ,işçimizin yüzü gülecek daha güzel daha yaşanacak bir Türkiye için çok çalışıp başaracağız . Milleti yoksulluktan kurtarıp, hakça bölüşen, üreten bir düzen oluşturacağız. Buna şüpheniz olmasın ” dedi. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap