SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başlama vuruşu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan başlama vuruşu!

20 Ekim 2018 Cumartesi - 16:22




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da gençlik festivalinde konuştuktan sonra şöhretler karmasıyla siyasiler arasında oynanan maçın başlama





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ziraat Bankası Diyarbakır Gençlik Festivaline katıldı. Erdoğan, 'Ziraat Bankası Diyarbakır Gençlik Festivali'nde konuştuktan sonra şöhretler karmasıyla siyasiler arasında oynanan maçın başlama vuruşunu yaptı. Bu maçta forma giymesi beklenen Erdoğan, karşılaşmanın santra vuruşunu yapmakla yetindi. Dev maçta Cüneyt Çakır düdük çaldı.


ŞÖHRETLER KADROSU

"Semih Şentürk, Tuncay Şanlı, Hamit Altıntop, Hasan Kabze, Ali Tandoğan, Yattara, Ayhan Akman, Serdar Kulbilge, Tolunay Kafkas, Faruk Atalay, Hayati Köse yer alacak. Maçtan önce konser veren sanatçı Fettah Can da 'Şöhretler Karması'nda sahaya çıktı.

SİYASİLERİN KADROSU

Maliye Bakanı Berat Albayrak, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Haydar Ali Yıldız, AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan ile Hürriyet ve Adalet Derneği Başkanı Taha Ayhan, Diyarbakır'daki bazı STK temsilcileri ile eski bakanlardan Mehdi Eker de burada forma giydi.





Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap