SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Muhalefet yangına körükle gidiyor''

Cumhurbaşkanı Erdoğan: ''Muhalefet yangına körükle gidiyor''

26 Aralık 2021 Pazar - 12:26




Gaziantep'te konuşan Erdoğan, "Milletimiz sorunlarla uğraşırken muhalefet yangına körükle gidiyor, sorunları istismar ediyor. Felaket çığırtkanlığı yapanlara asla kulak asmadık" dedi. Erdoğan pitbull sahiplerine de tepki gösterdi...





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün Gaziantep'te AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı. Gaziantep'in düşman işgalinde kurtuluşunun 100'üncü yıl dönümünde kente gelmekten mutlu olduğunu belirten Erdoğan, "15 ay sonra yeniden Gaziantepli kardeşlerimle kucaklaşmanın bahtiyarlığı içindeyim" dedi.

81 ile eşit davrandıklarını ve 84 milyon vatandaşı partisine oy versin vermesin kardeş olarak gördüklerini vurgulayan Erdoğan, özetle şunları söyledi:

TÜRKİYE'YE ÖRNEK: Şehirlerimize hizmet götürürken asla ayrım yapmadık, yapmıyoruz ancak tarihiyle kahramanlık hikâyeleriyle, milli mücadelede öncü rolüyle Gaziantep'in gönlümüzde ayrı bir yeri bulunuyor. Antep 'Gazi' unvanı ile müşerref olmuş dünyada ilk ve tek şehirdir. Antep; ezan ve bayrak uğrunda 6 bin 317 yiğidini toprağa vermiş yürekli bir şehir. Antep; istiklal ve istikbali için ağrı bedel ödemiş cefakar bir şehir. 2002'den beri kutlu davamıza sahip çıkmış, bizimle yol yürümüş vefakar bir şehirdir. Gaziantep'in yatırımda, istihdamda, üretimde, ihracatta bütünüyle inşallah büyümede Türkiye'de örnek olmaya devam edeceğine inanıyorum.

MUHALEFETE TEPKİ: Birçok ülkede ekonomi durmuş, kepenkler inmiş, insanlar evlere hapsolmuş, seyahat yasakları ve sokağa çıkma kısıtlamaları sıradanlaşmıştı. Ciddi belirsiz, ümitsizlik ve karamsarlık hakimdi, millet tüm bu sorunlarla uğraşırken muhalefet yangına kürekle gidiyor, milletin derdiyle dertlenmek yerine istismar peşinde koşuyordu. Yandık, bittik, öldük diyerek insanımızın, girişimcimizin, çalışanımızın moralini bozmaya çalıştılar. Tam kapanma çağrıları altında ekonomiyi adeta kontak kapamaya zorladılar. Haritada yerini bilmedikleri ülkeleri örnek göstererek salgınla mücadeleyi sekteye uğratmaya kalktılar. Hükümetle dayanışma sergilemek yerine yalan ve korku siyasetiyle oy devşirme siyaseti yaptılar.

BEDELİNİ ÖDEYECEKLER: Burada bir olay var. 4 yaşındaki Asiye yavrumuzu maalesef bu Pitbull köpekleri adeta parçalama noktasına geldi. Tabi biz hayvan severler noktasında bir yasal düzenleme yapalım, dedik ve yaptık. Şimdi tabi bu yasal düzenlemeyle ortaya bir de bedel çıkıyor. Asiye yavrumuz dün gece kendisini biz ambulans uçakla buradan çok değerli Ömer Özkan beyin hastanesine Antalya Üniversitesi'ne naklettik. Orada gerekli operasyonlar kendisine yapılacak. Tabi ilginç olan bin şey var. Şimdi bu köpekler parası bol olanların köpekleri. Ve ne oluyor, ne gidiyor, ne yapıyorlar; dertleri yok. O yavru orada paramparça oluyor, bu adamlar hala acaba babasını nasıl aldatır, kandırırız bunun gayreti içinde. Kandıramayacak bunların bedelini ödeyeceksiniz.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap