SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanı'ndan kayyum talimatı!

Cumhurbaşkanı'ndan kayyum talimatı!

09 Temmuz 2021 Cuma - 12:35




Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti MKYK toplantısında kayyum atanan belediyelerle teşkilat ve vekillerin uyumlu çalışması konusunda talimatı verdiği belirtildi.





Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti MKYK toplantısında kayyum atanan belediyelerle ilgili teşkilata talimat verdi.

AK Parti TEŞKİLATINA KAYYUM TALİM0ATI

Türkiye gazetesinden Ebru Karatosun'un haberine göre HDP'den alınıp kayyum atanan belediyelerle teşkilat arasında zaman zaman bazı idari sıkıntıların olduğunun belirtilmesi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Önemli olan hizmettir. Belediye başkanları, milletvekilleri ve teşkilat uyumlu çalışsın" dediği belirtildi.

"KAYYUMLARA ÇOK CİDDİ YATIRIM DESTEĞİ VERİLDİ"

Haberde ayrıca toplantıya katılan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücadele, kadına yönelik şiddet, uyuşturucu ve kayyum atanan belediyelerin son durumuyla ilgili bir sunum yaptığı aktarıldı. Sunumun ardından değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Kayyumlara çok ciddi yatırım desteği verildi. Ulaştırma alanında yapılan yatırımlar diğer illere kıyasla çok yüksek düzeyde. Bu yatırımları iyi anlatın" şeklinde oldu.


Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap