SON DAKİKA



Haber > Gündem > Cumhurbaşkanından hainlere tokat gibi sözler

Cumhurbaşkanından hainlere tokat gibi sözler

05 Ağustos 2016 Cuma - 09:07




Bre dangalak, Bu bir şirktir, Bu bir küfürdür...





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şimdi çıkıyorlar sıkılmadan utanmadan o bize şahdamarından daha yakın diyor, Bize şahdamarımızdan yakın olan Allah'tır. Bre dangalak, bu bir şirktir, bu bir küfürdür" dedi.

 AFFETMEYECEĞİZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millete kurşun sıkanı nasıl affetmiyorsak, o kurşunu finanse edeni de affetmeyeceklerini belirterek, “Yaşanan darbe girişimine rağmen ekonomimiz bir dalgalanma dışında yolunda ilerlemeye devam ediyor. Batı başka şeyler bekliyor. Zilleri de ellerinde kaldı, oturdukları yerde kaldılar” dedi. 

MERTİZ MERT

Erdoğan, “Yaşananlardan ders almadıkları gibi “Şu günü, bekleyin bu günü bekleyin” diyorlar. Milleti tehdit etmeye çalışıyorlar. Ne diyorlar “14 Ağustos'u bekleyin”. Biz namert değiliz mertiz mert. Biz seferle emrolunduk. Zaferle değil. Zafer hakimler hakimi olan Allah’a aittir. Biz şu anda seferdeyiz. Alçaklık bir karakter meselesidir. Milletimiz onların boylarının ölçüsü ölçü" dedi. 


BU BİR KÜFÜRDÜR

Erdoğan, FETÖ'cülerin o sözlerine çok sert tepki göstererek "Şimdi çıkıyorlar sıkılmadan utanmadan o bize şahdamarından daha yakın diyor, dangalak, şarlatan Allah ayetinde ne buyuruyor ben size şahdamarınızdan yakınım diyor. Bize şahdamarımızdan yakın olan Allah'tır. Bre dangalak, bu bir şirktir, bu bir küfürdür" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap