SON DAKİKA



Haber > Gündem > DAEŞ’in İmamoğlu’na suikast planı! Bomba Süleyman Soylu iddiası

DAEŞ’in İmamoğlu’na suikast planı! Bomba Süleyman Soylu iddiası

05 Şubat 2022 Cumartesi - 11:52




Ekrem İmamoğlu dün akşam Uğur Dündar’ın programına konuk olurken DAEŞ’in kedisi için planladığı suikastin detaylarını anlattı. İmamoğlu ayrıca Süleyman Soylu’ya da ciddi ithamlarda bulundu.





DAEŞ’in Ekrem İmamoğlu’na suikast planının perde arkası! Soylu gerçeği ortaya çıktıİBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na DAEŞ’in suikast hazırlığı içinde olduğu gündeme bomba gibi düşerken ortaya daha ciddi durumlar çıktı.

Ekrem İmamoğlu dün gazeteci Uğur Dündar’ın TELE 1’deki programına konuk oldu. Bilindiği üzere geçtiğimiz gün DAEŞ'in Türkiye sorumlusunun ifadesinde 'İmamoğlu'na suikast düzenleyecektik' açıklamaları olay olmuştu. İmamoğlu, Uğur Dündar’a bu konuyla ilgili düşüncelerini anlatırken kendisinin de suikast planını medyadan öğrendiğini belirtti.

SÜLEYMAN SOYLU DAEŞ’İN SUİKAST PLANINI YALANLADI

İmamoğlu DAEŞ elemanlarının bile suikasti inkar etmediğini, medyaya yansıyınca vazgeçtiklerini anlatırken İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun suikast planını yalanlayarak “Bunların medyayla da paylaşılmamasını da tercih ederiz” dediğini hatırlattı.

Bu ifadesini biraz daha açan İmamoğlu “Bakın burası çok önemli. Bakın terörist diyor ki ‘medyaya düşünce vazgeçtik’ İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da ‘Bunların medyayla paylaşılmaması ve yazılmamasını tercih ederdik’ diyor. Size bir şey söyleyeyim. Bir İçişleri Bakanı bazen yanılabilir ama hep yanılırsa o zaman Cumhurbaşkanı dahil herkesin düşünmesi lazım” diye konuştu


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap