SON DAKİKA



Haber > Gündem > Davamızdan vazgeçmeyeceğiz

Davamızdan vazgeçmeyeceğiz

25 Nisan 2015 Cumartesi - 15:12




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı 23. MÜSİAD Genel Kurulu'nda çarpıcı açıklamalarda bulundu.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 23. MÜSİAD Olağan Genel Kurulu toplantısında "Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaşmaktan ne yaparlarsa yapsınlar alıkoyamayacaklar" dedi. Konuşmasında TÜSİAD'ı eleştiren Erdoğan muhalefet partilerinin seçim vaatlerini de değerlendirdi. Erdoğan "Gezi olayları başladıklarında ne dediler ekonomiyi durduralım dediler az önce başkanın bahsettiği malum kurum bazı özel mahfillerde kadeh tokuşturuyorlar bu millet size bu kadehleri tekrar tattırmayı nasip etmeyecek" ifadelerini kullandı

"Türkiye'yi 2023 hedeflerine ulaşmaktan ne yaparlarsa yapsınlar alıkoyamayacaklar" diyen Erdoğan, "Her hesabın üzerinde bir hesap olduğuna inanan insanlar olarak bu mücadeleye devam edeceğiz. Daha çok üreteceğiz, daha çok ihracat yapacağız, daha çok istihdam oluşturacağız, dünyanın neresinde olursa olsun mazlumlara kollarımızı daha çok açacağız, zalimlerin karşısında daha gür sesle itirazlarımızı dile getireceğiz çünkü 'Dünya 5'ten büyüktür' diyerek yola devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap