SON DAKİKA



Haber > Gündem > Devlet Bahçeli ve Doğu Perinçek'e, Cumhur İttifakı kıyağı!

Devlet Bahçeli ve Doğu Perinçek'e, Cumhur İttifakı kıyağı!

25 Haziran 2021 Cuma - 15:52




Cumhur İttifakı üyelerinden Devlet Bahçeli ve Doğu Perinçek'e ait yayın organlarının aldıkları kamu reklamları dudak uçuklattı.





Hükümete yakın gazetelerin aldığı yüksek düzeydeki kamu reklamlarına MHP'ye yakın Türkgün Gazetesi ve Doğu Perinçek'e yakın Aydınlık gazetesi de eklendi. Yapılan araştırmalara göre 2020’de reklam pastasının dev dilimi hükümete yakın yayın organlarının aldığı görüldü. 

ZİRVE MHP'YE YAKIN GAZETENİN

2020 yılında gazetelere verilen kamu reklamları arasında zirveyi MHP'nin yayın organı Türkgün'ün alması dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan Cumhur İttifakı'na verdiği destek ile bilinen Doğu Perinçek'e yakın Aydınlık gazetesi de reklam havuzundan payını aldı.

İKTİDARI ELEŞTİREN GAZETEYE TEK SANTİM REKLAM YOK

Yazılı basında 2020 yılı reklam kullanım verilerine göre, kamu bankaları bazı gazeteleri reklama boğdu, bazılarına ise hiç reklam vermedi.


Duvar'dan Kenan Şeker'in üç ayrı profesyonel medya takip-izleme şirketi verilerinden derlediği sonuçlara göre, Kamu bankaları 2020 yılında Korkusuz, Birgün, Evrensel, Karar, Cumhuriyet, Sözcü, Yeniçağ, Yeni Asya ve Yeni Mesaj gazetelerine tek bir santim reklam vermedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap