SON DAKİKA



Haber > Gündem > 'Diktatör Tayyip' sloganı atan gence şok ceza

'Diktatör Tayyip' sloganı atan gence şok ceza

13 Mart 2015 Cuma - 12:27




Vatan Partisi Öncü Gençlik İl Başkanı Aykutalp Avşar, Gezi'de "Diktatör Tayyip" diye slogan attığı için 14 ay hapse mahkum edildi.





Vatan Partisi Kayseri İl Sekreteri Berkay Şayir, partilerinin Öncü Gençlik İl Başkanı Aykutalp Avşar'ın, Gezi olayları sırasında "Diktatör Tayyip" diye slogan attığı iddiasıyla 14 ay hapse mahkum edildiğini açıkladı.

 

"CEZAEVİNE KONDU"

 

 


Berkay Şayir, yaptığı açıklamada, şu bilgileri verdi: "Yargıtay'ın büyük bir hızla onayladığı ceza nedeniyle tutuklanan Aykutalp Avşar, Kayseri Merkez Kapalı Cezaevi'ne kondu. Kayseri Meydan'da yürürken tutuklanan Avşar, Çanakkale yasağını yıkmak için düzenlenecek olan eylemin hazırlık toplantısına gidiyordu.

 

ŞAYİR BERAAT ETTİ

 

Öte yandan aynı eylemde Aykutalp Avşar'la birlikte yargılanan ve "Diktatör Tayyip hesap verecek", "Kahrolsun AKP diktatörlüğü" diye slogan atan TGB yöneticileri Sinan Sungur ve Berkay Şayir ise beraat etti. TGB yöneticileri hakkında verilen beraatin gerekçesi de "Tüzel kişiliğe hakaret olmayacağı" olarak açıklandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap