SON DAKİKA



Haber > Gündem > Durmak yok

Durmak yok

01 Aralık 2015 Salı - 09:27




AK Parti Trabzon İl ve İlçe Tanıtım Medya başkanları genel seçimler sonrası bir araya geldi. İl Başkan Yardımcısı Tanıtım Medya Başkanı Arzu Yalçınalp





AK Parti Trabzon İl ve İlçe Tanıtım Medya başkanları 1 Kasım genel seçimleri sonrası bir araya geldi. Toplantıya İl Başkan Yardımcısı Tanıtım Medya Başkanı Arzu Yalçınalp, İl Tanıtım Medya Başkan Yardımcıları Fatih Solak, Ahmet Uğur Zihni ve İlçe Tanıtım Medya başkanları katıldı. 1 Kasım’da Trabzon’da rekor bir oyla Meclise 5 milletvekili gönderen AK Parti Trabzon teşkilatlarının Tanıtım Medya başkanları bundan sonraki izleyecekleri süreç hakkında değerlendirme yaptı.

ÖNCÜLÜK YAPMAKTAYIZ

Ulusal ve yerel gündemin de değerlendirildiği toplantıda konuşma yapan Yalçınalp, "Teşkilatımızın her kademesi bizim için kıymetli ve önemlidir fakat bizler Tanıtım Medya başkanları olarak teşkilatımızın çalışmalarını hem medya hem de sosyal medya aracılığıyla kamuoyuna ulaştırmakta ve gerekli propagandayı yapmakta öncülük etmekteyiz. 7 Haziran’da olduğu gibi 1 Kasım’da da Trabzon’da Tanıtım Medya alanında üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getirdik. Bundan sonra izleyeceğimiz süreçte aynı disiplin, titizlik ve dikkatle medyayı ve sosyal medyayı kullanma düşüncesindeyiz" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap