SON DAKİKA



Haber > Gündem > El Bab'dan güzel haber!

El Bab'dan güzel haber!

24 Aralık 2016 Cumartesi - 08:33




Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, “El-Bab’ın en kritik yeri olan Hastane Tepesi’ni DEAŞ’tan temizledik. En kritik nokta ele geçirildi" dedi.





Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kocaeli’de AK Parti Daraltılmış İl Danışma Meclisi toplantısında açıklamalarda bulundu. Bakan Işık, "PKK'nın, PYD'nin ve diğer terör örgütlerinin Türkiye'yi çekmek istediği çukura, bugüne kadar düşmedik. Bundan sonra da inanıyorum ki düşmeyeceğiz. Onların getirmek istediği yere gitmeyeceğiz ama Allah'ın izniyle köklerini kurutacağız” dedi.

Bugün bazılarının 'El- Bab'da ne işiniz var?' dediğini belirten Bakan Işık, “'Bizim sınırımızın ötesinde askerimizi niye tutuyoruz?' diyorlar. Kilis'e atılan onlarca füze, onlarca havan topunu nereden attılar. Ne yapacaktık daha fazla bekleyecek miydik? El Bab'da operasyonlarımız DEAŞ'ı tamamen temizleyinceye kadar devam edecek" diye konuştu.

Sağduyuyu elden bırakmama zamanı olduğunu belirten Bakan Işık, “El-Bab’da askerlerimiz kahramanca mücadele ediyor. Şu anda özgür Suriye ordusuyla birlikte Allah’a hamd olsun El-Bab’ın en kritik yeri olan Hastane Tepesi’ni DEAŞ’tan temizledik. En kritik nokta ele geçirildi. Ama önümüzde yapacak işlerimiz var” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap