SON DAKİKA



Haber > Gündem > Endişe yok hazırlıklıyız

Endişe yok hazırlıklıyız

01 Eylül 2013 Pazar - 09:52




GENELKURMAY Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Suriye’ye operasyon konusundaki gelişmelerle ilgili "Endişeli misiniz?" sorusu üzerine, "Niye endişeli olal





GENELKURMAY Başkanı Orgeneral Necdet Özel, Suriye’ye operasyon konusundaki gelişmelerle ilgili "Endişeli misiniz?" sorusu üzerine, "Niye endişeli olalım? Gerekli hazırlıklarımız var" diye yanıt verdi. Çankaya Köşkü’ndeki resepsiyonda Özel, "Yeni bir tezkere gerekir mi?" sorusunu ise "Bununla ilgili biz geçtiğimiz yıl aldığımız direktifler doğrultusunda çalışıyoruz" diye yanıtladı. Suriye’den bir saldırı olup olmayacağı konusundaki soruya Özel, şu cevabı verdi: "Onu bilemiyorum. Siz manşetler atıyorsunuz. Kimin ne füzesi var, ne kadar askeri var? Bunlar zaten internette dolaşıyor görüyoruz." Özel, "Güzel şeyler yazın, güzel şeyler okuyalım" diye de espri yaptı. Örgütün çekilmesiyle ilgili konuşan Özel, "TSK, istihbarat örgütü değildir. Başbakan’a istihbarat bilgileri veriliyor. Ona sayılar geliyor. Başka bir açıklama olmadığına göre öyledir" dedi. Özel, Kerry’nin açıklaması içinse, "Hiç oturmadık takip edemedim" ifadesini kullandı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap