SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan fazlası var demişti: Yanlıştan geri döndü

Erdoğan fazlası var demişti: Yanlıştan geri döndü

09 Eylül 2021 Perşembe - 15:33




Cumhurbaşkanı Erdoğan Haziran ayında atama bekleyen öğretmenlere 'Öğretmen ihtiyacımız yok aksine fazlamız var" demişti. Erdoğan, yanlıştan dönerek 15 bin ek atama yapılacağını açıkladı.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay’da atama bekleyen öğretmenlerin önünü kesip öğretmen ataması talebinde bulunmuştu. 40 bin atama isteyen öğretmenlerin okullarda açık olduğu iddialarına karşılık Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Öğretmen ihtiyacımız yok aksine fazlamız var" demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan bu sözlerin ardından, dün yanlıştan dönerek 15 bin ek atama yapılacağını açıkladı. 

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Buradan öğretmenlerimize ve tüm eğitim camiamıza çok önemli bir müjde vermek istiyorum. Türkiye'nin geleceğine yatırım yapmaya devam ediyoruz. Çocuklarımızın daha kaliteli eğitim almasını sağlamak için 15 bin yeni öğretmen ataması daha yapacağız. Hayırlı olsun” dedi.

Öte yandan Milli Eğitim Bakanlığı'nın bu yıl 20 bin atama yapmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın belirtiği ek atamayla birlikte toplam atama 35 bine çıkmış oluyor. Ancak 15 bin ek atamanın yapılması için henüz bir takvim oluşturulmaması öğretmenlerin kafasında soru işaretleri oluşturuyor. Birçok öğretmen atamanın 2022 yılında yapılacağını düşünüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap