SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan için kurban

Erdoğan için kurban

06 Ağustos 2014 Çarşamba - 14:16




Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan için, bizzat Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara tarafından kurban kesildi.





AK Parti Kilis İl Başkanlığı tarafından seçim çalışmalarının kazasız belasız geçmesi ve Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan kazasız belasız geçmesi için kurban kesilmesi için tören düzenlendi. Tekbir sesleri altında yapılan duadan sonra Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, bizzat kurbanlık koyunu kendisi bıçakla kesti. AK Parti Kilis İl Başkanı Reşit Polat, 10 Ağustos tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde gece gündüz demeden çalışan Başbakan ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan kazasız belasız seçim çalışmalarını yürütmesi için kurban kestiklerini ifade ederek, “Kurbanın etini 10 ayrı parçaya bölerek fakir fukaralara dağıtacağız. Seçimlere kısa bir süre kaldı. Kilis’te büyük bir başarıya imza atacağız. Her zamanki gibi halkımızın desteğini bekliyoruz.”
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap