SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan'a fahri doktora

Erdoğan'a fahri doktora

08 Ekim 2015 Perşembe - 18:52




Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a resmi temasları kapsamında geldiği Tokyo’da bulunan Waseda Üniversitesi tarafından fahri doktora unvanı verildi.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a fahri doktora... Erdoğan, Japonya’nın başkenti Tokyo’daki resmi temaslarına devam ediyor. Erdoğan’a Tokyo’da bulunan Waseda Üniversitesi tarafından fahri doktora verildi. Tören sırasında Waseda Üniversitesi Rektörü Kaoru Kamata tarafından yapılan konuşmada Erdoğan’ın yüksek dirayet ve liderlik vasıflarıyla Türkiye Cumhuriyeti’nin iktisadi gelişimine yaptığı fevkalade hizmetlerle Türkiye’nin uluslararası konumunun yüceltilmesinde sahip olduğu büyük pay ve Japonya ile dostluk ilişkilerini pekiştirilmesindeki katkıları başta olmak üzere olağanüstü başarı sergilediği kaydedildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu üstün hizmetleri tarafından Waseda Üniversitesi tarafından fahri doktora unvanına layık görüldüğü bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap