SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan'dan kabine açıklaması

Erdoğan'dan kabine açıklaması

03 Mayıs 2017 Çarşamba - 11:36




Cumhurbaşkanı Erdoğan Baykal'ın Gül yorumunu değerlendirdi: 'Bu tamamen virüs hareketidir. Fitne hareketidir. Baykal kendi başının çaresine baksın.'





Cumhurbaşkanı Erdoğan Rusya ziyareti öncesi Esenboğa Havalimanı'nda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, kabine Revizyonuna ilişkin iddialara 'Şu anda hükümetin gündeminde kabine revizyonu yok. Başbakan da bana gelmiş değil. Dün Başbakanla bir araya gelişimiz ve şu anda devlette atılan bazı adımlar var bu adımlarla ilgili olarak beraber görüşmemizi gerektiren konular vardı. Bu konuları paylaşma fırsatı bulduk.' şeklinde yanıt verdi.

'KENDİ BAŞININ ÇARESİNE BAKSIN'

Erdoğan, CHP Antalya milletvekili Deniz Baykal'ın, eski Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün anayasa değişikliği referandumunda 'Hayır' oyu veren yüzde 49'luk kesimin cumhurbaşkanı adayı olabileceği yönündeki açıklamasını 'Değerlendirmeyi gereksiz buluyorum. Bu tamamen virüs hareketidir. Fitne hareketidir. Sayın Baykal bu işleri bıraksın da kendi başının çaresine baksın' sözleriyle değerlendirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap