SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan'ın canlı yayındaki prompterine ve suflesine tepki

Erdoğan'ın canlı yayındaki prompterine ve suflesine tepki

12 Ağustos 2021 Perşembe - 10:30




Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı Kanal D-CNN TÜRK ortak yayınında prompter ve sufle detayı dikkat çekti.





Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gündeme dair gelişmeleri değerlendirdiği Kanal D-CNN TÜRK ortak yayınında promptere bakarak ve fısıldanara sufle verilmesine siyasilerden tepki geldi.

Erdoğan'ın sorıulara cevap verdiği esnada bir noktaya bakarak konuşması prompterdan okuduğu düşüncesine neden oldu. Yine canlı yayında Erdoğan'a fısıldanarak sufle verilmesi de dikkat çekti.

KILIÇDAROĞLU'NDAN PROMPTER TEPKİSİ

Erdoğan'ın katıldığı canlı yayında prompter ve sufle ile konuşması sosoyal medyada yayılırken CHP'li Genel Başkanı Kılıçdaroğlu: "Erdoğan, bırak “sorulara” vereceğin cevapları, bana edeceğin hakaretleri bile promptera yazdırmak zorunda kalıyorsun. Bir ilçe sular altında, ciddi felaket haberleri peş peşe geliyor ama senin ülkeyi yönetme kapasiten yok. Gazeteci fısıldaması ile söyleşi de gördü ülke sayende..." dedi.

BABACAN'DAN GÖNDERME

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın da aynı saatlerde farklı bir kanalda canlı yayında olacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'a gönderme yaparak "Akşam 21’de Habertürk’teyim. Aynı saatlerde soruları ve cevapları çoktan hazır olan bir yayın daha var, malum. Ezberlerden, klişelerden, hamasetten, yüksek sesten, propaganda aygıtından yorulmuş herkesi Habertürk başına beklerim" ifadelerini kullandı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap