SON DAKİKA



Haber > Gündem > Erdoğan'ın mitinginde vatandaşlar çöpü karıştırdı! Meyve suyu aradılar

Erdoğan'ın mitinginde vatandaşlar çöpü karıştırdı! Meyve suyu aradılar

30 Nisan 2023 Pazar - 14:10




Erdoğan'ın İzmir mitinginde çöpten su ve meyve suyu toplayan vatandaşların görüntüleri gündem oldu.





Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel seçimlerine kısa bir süre kala, Türkiye'de derinleşen ekonomik kriz nedeniyle vatandaşlar zor günler geçiriyor. Zam üstüne zam gelirken, asgari ücretlerin de yetersiz kalmasıyla birlikte vatandaşların geçim sıkıntısı artıyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise seçim çalışmaları kapsamında dün İzmir'de bir miting düzenledi. Gündoğdu Meydanı'nda gerçekleşen mitinge yoğun bir güvenlik önlemi alındı.

VATANDAŞLAR ÇÖPTEN MEYVE SUYU ARADILAR

Ancak miting alanından sosyal medyada yayılan bir görüntü, vatandaşların zor durumunu gözler önüne serdi. Alanda, çöplerin arasından su, meyve suyu, kolonya gibi ürünleri toplayan vatandaşların görüntüsü, ülke genelinde yankı uyandırdı. Bu durum, vatandaşların ekonomik sıkıntılarına işaret ederken, bazıları ise iktidarın ekonomi politikalarının yetersizliği konusunda eleştirilerde bulunuyor.

Ülke genelinde artan işsizlik, enflasyon, döviz kurlarındaki dalgalanma gibi nedenlerle birçok vatandaşın geçim sıkıntısı çektiği biliniyor. Özellikle son dönemlerde yapılan zamlar ve artan fiyatlar, bu sıkıntıları daha da arttırıyor.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap