SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fehmi Cengiz'den Selvitop'a destek

Fehmi Cengiz'den Selvitop'a destek

30 Ekim 2013 Çarşamba - 09:22




Şalpazarı’nın Bağımsız Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, AK Parti’den aday adayı olan Necati Selvitop’a destek olacağını açıkladı.





Muhammet TAŞ Şalpazarı’nın Bağımsız Belediye Başkanı Fehmi Cengiz, AK Parti’den aday adayı olan Necati Selvitop’a destek olacağını açıkladı. Başkan Fehmi Cengiz’in Karadeniz’e yaptığı özel açıklamalarında şunları söyledi. “Ben Şalpazarı’nın belediye başkanıyım. Şu an Ak Partiden Necati Selvitop’un aday gösterileceğini ümit ediyorum. Çünkü Selvitop, Şalpazarı’nın yetiştirdiği, her zaman da desteğini gördüğümüz değerli bir arkadaşımızdır. Eğer Ak Parti Necati Selvitop’u aday gösterirse, ben onu açık ve net bir şekilde destekliyorum. Aday değilim. Ancak, Ak Parti Selvitop’u aday göstermezse, ben diğer adayların Şalpazarı’nda başarılı olacağını düşünmüyorum. Bu benim görüşüm. Bu yüzden de Necati Selvitop aday olursa desteliyorum ”diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap