SON DAKİKA



Haber > Gündem > FETÖ Elebaşı Gülen'den Mehmet Görmez'e Ölüm Tehdid

FETÖ Elebaşı Gülen'den Mehmet Görmez'e Ölüm Tehdid

29 Mart 2017 Çarşamba - 08:29




Terörist başı Gülen, örgüt mensuplarına seslendiği videosunda Diyanet İşleri Başkanı Görmez'i ölümle tehdit etti.





15 Temmuz'da ülkeyi kana bulayan Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen, yayınlanan son videosunda Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez'e tehditler yağdırdı. Ancak video, bir hedef saptırma ihtimalini de akıllara getirdi.

METİNDE "GÖRMEZ" KELİMESİNİ İŞARETLEDİLER

FETÖ'nün internet sitesinden de yayınlanan konuşmanın ilgili bölümünde, Mehmet Görmez'i işaret eden kelime oyunu dikkat çekti. Birkaç defa kullanılan "görmez" kelimesi, yazının bir bölümünde tırnak içinde "görmez" olarak özellikle işaretleniyor.

"ÖLÜM ANSIZIN GELİR BEKLENMEDİK BİR YERDE"

"Görmez" ismini kullandığı bölümde Gülen, "ölüm ansızın gelir beklenmedik bir yerde. Ömür, öyle yaşanmayacaksa, bu camiden çıkmadan emanetini alması daha iyidir" şeklinde bir ifade kullanarak adeta tehditlerini savuruyor.


GÖRMEZ İLE ERDOĞAN'I MI HEDEF GÖSTERİYOR?

Terörist başının sözleri ilk anda Mehmet Görmez'e işaret ediyor gibi görünse de, hedef şaşırtma ihtimalini de akıllara getiriyor. Gülen'in "bu camiden çıkmadan emanetini alması daha iyidir" şeklindeki ifadesi, Görmez'le birlikte yurt içinde ve yurt dışında cami açılışlarına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı kastediyor olabileceği de akıllara gelen bir diğer seçenecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap