SON DAKİKA



Haber > Gündem > Fizana gitseler hesap verecekler

Fizana gitseler hesap verecekler

22 Aralık 2015 Salı - 13:56








Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Dostluk Derneği üyelerini kabulünde konuştu. 17 Aralık darbe girişiminin 'millet adına hayırlara vesile olduğunu' belirten Cumhurbaşkanı, "Bizim için 'kaçacak' diyen kibir abideleri, bugün kaçacak delik arıyorlar. Biz buradayız" diye konuştu.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Adalet, merhamet, muhabbet ve hizmet Peygamberi Hz. Muhammed (SAV)'ı hürmet ediyorum. Bu gece edilecek duaların, akıtılacak gözyaşlarının tüm milletimiz ve tüm mazlum ve mağdurlar için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Rabbim'den bu geceyi zulmün, çatışmanın, kan ve gözyaşının dinmesine vesilme olmasını diliyorum.

HAK BİLDİKLERİ YOLDA HALİS NİYETLE YÜRÜDÜLER

Bizden önceki nesiller gerçekten çok zor şartlar altında tüm imkansızlıklara rağmen mücadele ettiler. Onlar hiçbir zaman yılgınlığıa düşmeden, umudu daima diri tutarak hak bildikleri yolda halis niyetle yürüdüler. Bugün burada birarada olabiliyorsak şüphesiz bu önce Allah'ın takdiridir sonra da bu davaya gönül vermiş dostlarımızın fedakarlıklarının neticesidir.Meselenin mevki makam, malk mülk olmaktan ziyade gönülleri kazanmak olduğunu şeklinde çalışıyoruz. Şahsım için bir onur meselesi olan bu yol arkadaşlığımızı daim eylesin.Tarih hepimiz için çok önemli bir ibret vesikasıdır. Geçmişi bilmeden bugünü kavrayamayız. Bugünü bilmeden de geleceği inşa edemeyiz. Tarihten aldığımız ilhamla geleceğe yürürüz. Bu sebeple sık sık hafızalarımızı tazelemeye ihtiyacımız var. Bizden önceki nesillerin başından geçenleri tekrar tekrar gözden geçirmeliyiz.


BİZE HARİTADA YER GÖSTERENLER KAÇACAK YER ARIYOR

Geçtiğimiz perşembe günü 17 Aralık ülke siyasi hayatımıza kazınmış kara bir günün bir darbe girişiminin yıl dönümüydü. Dini cemaat görünümündeki bir şebekenin nasıl kullanıldığını milletçe gördük. Aradan geçen iki yıl boyunca her yerde inlerine girdik girmeye de devam ediyoruz. kolay bir süreç değil. Devletin tüm kurumlarının içerisine sızmışlar. Bizim için haritada yer gösteren kibir abideleri bugün kaçacak yer arıyorlar.

TÜRKİYE'Yİ DAEŞ YANLISI GÖSTERDİLER

AB önünde ülkemizi DAEŞ terörüne destek veren ülke olarak gösterdiler. Kapı kapı dolaştılar. Uluslararası bağlantılar üzerinde de titizlikle çalışıyoruz. Artık eskisi gibi hareket edemiyorlar. Pensilvanyadaki çete liderinin iadesi için de gerekli şeyleri yaptık. İnşallah çete lideri başta olmak üzere iadeleri için herşeyi yapacağız. Nereye kaçarsa kaçsınlar Fizana da gitseler hesap verecekler.  Bir daha bu tarz ihanet çetelerinin topraklarımızda nevşü nema tutamamasını hep birlikte başaracağız. Bir dönem sağ sol çatışmalarını tetikleyenler önce gezi ile sonra da paralel yapı üzerinden oyunlarını sürdürmek istediler. Şimdi de DAEŞ gibi PKK gibi örgütleri kullanıyorlar. Türkiye artık zayıf bir ülkedir. Türkiye terör üzerinden terbiye edilemeyecek kadar güçlü bir ülkedir. Üzüldüğüm şey bu örgütün mensupları PKK ile kol kola olmasıydı. Biz bunu kabul edemezdik ama onlar bunu yapıyorlar.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap