SON DAKİKA



Haber > Gündem > Hakkımız elimizden alındı

Hakkımız elimizden alındı

24 Aralık 2015 Perşembe - 10:17




CHP İl Gençlik Kolları Başkanlığına yeniden seçilen Mustafa Erdi Çakır, gençlik kotasının amacı doğrultusunda kullanılmadığını ima ederek, “Birinin kı





CHP İl Gençlik Kolları 14. Olağan Kongresi, CHP Trabzon il binasında yapıldı. Tek liste ile seçime giden mevcut başkan Mustafa Erdi Çakır yeniden başkan seçilerek güven tazeledi. Kongrede CHP’liler partinin gençleşmesi için görüş birliğine vardılar. Seçimden sonra eski yönetimde bulunan gençlere, partiye katkılarından dolayı plaket verildi.

BİRİNİN KIZI, BİRİNİN OĞLU

2012’den bugüne kadar Türkiye’nin birçok ilinde ‘Partinin gençleşmesi’ uygulamasının sözde kaldığını ifade eden Çakır, “Belediye Meclisi’nde dolgu, milletvekilliği sıralamalarında dolgu yönetim ve delegeliklerde ise uygulanmış ama gençlik kollar muhatap alınmamıştır. Birinin kızı, birinin oğlu bizim elimizden hakkımızı almıştır. Sizlere söz veriyorum, bugünden sonra ben ve arkadaşlarım bu işin takipçisi olacağız. Gençlik kotası değil Gençlik Kolları kotasını uygulatmak için elimizden geleni yapacağız” diyerek, çalışanın onurlandırılması vurgusunu yaptı.

YENİ YÖNETİM

CHP  Trabzon İl Gençlik Kolları yönetimi şu isimlerden oluştu: Mustafa Erdi Çakır, Haydar Gürkan Yıldız, Dursunali Temel, Aylin Ayyıldız, Buğur Can Yavuz, Metcan Fero, Ulaşcan Kuş, Eylül Denirci, Fatih Uzun, Deniz Bulut, Ali İnan Yurdakul, Berktuğ Erol Aydınoğlu, Ufuk Emre Beyaz, Yeşim Topaloğlu ve Mustafa Çevik.

Fatih İSAK


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap