SON DAKİKA



Haber > Gündem > Halkımız evet diyecek

Halkımız evet diyecek

10 Nisan 2017 Pazartesi - 10:16




AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Esat Sakallıoğlu, gazetemiz Giresun temsilcisi Erkan Başkıran’a referandum ile ilgili açıklamalarda bulundu.





Referandum çalışmaları için ev ve esnaf gezileri ve ziyaretlerini sürdüren AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Esat Sakallıoğlu, vatandaşın kafasında evet noktasında soru işaretlerinin kalktığını belirtti. Hayır cephesine sert tepki gösteren Sakallıoğlu, “Öyle yalanlar, öyle saçma sapan iddialar gündeme getiriyorlar ki akıl almıyor. ‘Padişahlık geliyor, babadan oğula geçecek, ülke eyaletlere bölünecek, daha seçim olmayacak’ gibi inanılmaz yalanlarla halkımızı kandırmaya çalışıyorlar. Maddeler çok açık ortada olmasına rağmen akla hayale sığmayacak çarpıtma ve yalanlarla ülkemiz için hayati önem taşıyan bir referandumu sulandırmaya çalışıyorlar” dedi.

AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Esat Sakallıoğlu, ev ve esnaf ziyaretlerinin yanında köy ve belde ziyaretlerini de sürdürerek, “En ücra köşelere kadar herkese ulaşıyoruz. Gittiğimiz her hanede demokrasiye, devlete ve hükümetimize inanmış insanlarımız ülkemizin önünü açmak için kararlı bir şekilde 16 Nisan’ı beklediklerini ve ‘tabii ki evet’ diyeceklerini artık rahatlıkla ifade ediyorlar” dedi.

HERKES NEFER GİBİ ÇALIŞIYOR

Başkan Esat Sakallıoğlu, “İlçe yönetimimiz başta olmak üzere, kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve partimizin neferi olarak canla başla çalışan tüm üyelerine, partimize gönül vermiş tüm vatandaşlarımıza teşekkür ederim’’ dedi.

İSTİKRARLI BİR TÜRKİYE İÇİN...


İlçe yönetimi olarak gittikleri tüm ziyaretlerde insanları dikkatle dinlediklerini ifade eden Başkan Sakallıoğlu, burada referandum için “Evet” çağrısı yaptı. Başkan Sakallıoğlu, yaptığı açıklamada, şunları kaydetti: “Türkiye ne zaman ki istikrara ve tek parti iktidarına kavuştu şaha kalktı. 15 senede bu ülkede devrim sayılacak hizmetlere imza atıldı. 750 milyon dolar için ülke ülke para dilenen, deprem olmuş şehirlerine 3 hafta müdahale edemeyen, gecelik 7 bin faizler, yüksek enflasyonlarla ekonomik krizler yaşayan Türkiye artık milyar dolarlık projelere imza atıyor.          

Ülkemiz tek parti iktidarında istikrarı yakaladı. Geçmişteki koalisyonlar, başbakana kitapçık fırlatan cumhurbaşkanları ve koalisyon hükümetlerinde yaşanan çekişmeler yüzünden bu ülke tarihinin en büyük krizlerini yaşadı. Yeni partili cumhurbaşkanlığı sisteminde bürokratik vesayete, koalisyonlara, çift başlılığa, siyasi çekişmelere son veriliyor. Güçlü, halka hesap veren, halka sorumlu olan partili cumhurbaşkanlığı ile ülkemiz istikrarı yakalayacaktır. Halkımızın maddeleri çok inceleyerek dedikodulara, yalan yanlış iddialara itibar etmeden karar vermelerini rica ediyorum. Sonuçta her iki düşüncede olan vatandaşlarımız da bizim başımızın tacıdır. Kimsenin kimseye hakaret etmeye, tercihinden dolayı baskı yapmaya hakkı yoktur. ‘Evet’ diyenlerin ‘Hayır’ diyenlere, ‘Hayır’ diyenlerin ‘Evet’ diyenlere saygı duymasını ve kutuplaşmaya izin vermemesini diliyoruz.”

KARADENİZ GAZETESİ GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ

“Bölgemizin ulusal manada bu denli güçlü bir gazeteye sahip olması bizim için büyük avantajdır. Karadeniz Gazetesi, bizim bölge olarak gözümüz kulağımız, ulusala açılan penceremizdir. Gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür eder, tüm Karadeniz Gazetesi ailesine başarılar dilerim. Salı günü saat 13.00’te Bulancak ilçe meydanında Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli’nin de katılımıyla gerçekleştirilecek olan büyük referandum mitingine tüm halkımız davetlidir.”

CUMHURBAŞKANIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ


“Referandum öncesi ilimize gelecek Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olacağız. Tüm halkımız 7’den 70’e Cumhurbaşkanımızı desteklemek için meydanlarda olacak. Karadeniz bölgesi bu ülkenin çimentosu ve temel taşıdır. Hükümetimize ve Sayın Cumhurbaşkanımıza her zaman olduğu gibi referandum tercihlerinde de sonuna kadar destek verip ‘Evet’ diyecektir. Ben tüm halkımızı bu kutlu yürüyüşte Sayın Cumhurbaşkanımızın yanında olmaya çağırıyor ve tüm hemşehrilerimi 13 Nisan’da Giresun meydanına davet ediyorum. Allah bu milletin yar ve yardımcısı olsun.’’

CANİKLİ İLİMİZ İÇİN BÜYÜK ŞANS

“Başbakan Yardımcımız Sayın Nurettin Canikli başta olmak üzere ilimiz milletvekilleri Sabri Öztürk ve Sayın Cemal Öztürk de ilimiz ve ülkemiz için canla başla çalışmaktadırlar. Sayın Canikli ilimiz için büyük şanstır. Onun dönemlerinde Giresun çok büyük hizmetler almış ve almaya devam etmektedir. Hepsini sevgi ve saygıyla selamlıyor, başarılarının daim olmasını temenni ediyorum.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap